Films & Series

Win: een rol in de Nederlandse film Fashion Chicks dit weekend!

[AFGELOPEN] In december komt er een nieuwe Nederlandse film uit: Fashion Chicks met VIctoria Koblenko, Liza Sips en B-Brave. Het is een film over BFF's, fashion, blog, liefde en alter ego's. Het belooft de Nederlandse Mean Girls te zijn en we kunnen dan ook niet wachten tot we 'm kunnen zien in de bioscoop. Maar er is nog iets waardoor we naar de film uitkijken… JIJ kunt namelijk een rolletje winnen in de film en meespelen op zondag 5 juli! Hoe cool zou het zijn als je jezelf in december op het grote scherm kan bewonderen? Zo maak je kans op een filmrol in Fashion Chicks. 

Droom jij van een acteercarrière? Dan kan dit weleens jouw opstapje naar een succesvolle carrière zijn! Girlscene geeft jou namelijk de kans om een rolletje te winnen in de nieuwe Nederlandse film Fashion Chicks. Deze film gaat over de 17-jarige Esmee, een meisje dat ervan droomt om een fashiondesigner te zijn. De heeft echter niet genoeg geld voor designer kleding en maakt daarom haar eigen kleding. De kleding showt ze op haar blog. Esmee's kleding en blog worden echter niet door iedereen op school gewaardeerd… De film wordt vergeleken met Mean Girls, She's The Man en A Cinderella Story, dus dat belooft wat! 

Fashion Chicks draait vanaf 2 december in de bioscoop en dat betekent dat de opnames van de film nu nog in volle gang zijn. Er mogen 20 Girlscene-lezeres meedoen met de opnames, want zij krijgen een rol in Fashion Chicks! Het gaat om een figurantenrol op zondag 5 juli. Dan speel je samen met Liza Sips, Pip Pellens, Robin Martens en B-Brave in een school in Amsterdam.


Zo maak je kans op een filmrol in Fashion Chicks: 

Stuur een e-mail naar danique@girlscene.nl o.v.v. "Filmrol Fashion Chicks". Vermeld daarin waarom jij een rol wil in de film, hoe oud je bent + stuur een leuke foto van jezelf mee. 

Let op: als je een mail stuurt betekent het dat je 5 juli de hele dag in Amsterdam aanwezig kan zijn voor de opnames. Je moet rond de 16 jaar zijn om mee te kunnen doen.

Ga jij meedoen met de auditie? 

Must reads 👀