Beauty

Ontdek de wereld van oorpiercings: 16 stijlvolle en trendy opties

16-soorten-oorpiercings

Piercings zijn een populaire vorm van zelfexpressie en oorpiercings behoren tot de meest trendy opties. Of je nu op zoek bent naar een subtiele piercing of een gedurfd statement wil maken, er zijn veel verschillende soorten oorpiercings om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de meest populaire oorpiercings op dit moment.

1. Helix-piercing

De helix-piercing is een van de oorpiercings die door het bovenste kraakbeen van het oor gaat. Het kan op verschillende plaatsen worden geplaatst, zoals de buitenste rand van het oor of de bovenkant van de oorschelp.

2. Tragus-piercing

De tragus-piercing wordt geplaatst door het kleine stukje kraakbeen dat voor de gehoorgang uitsteekt. Dit is een opvallende piercing die vaak wordt versierd met kleine ringetjes of studs.

3. Daith-piercing

De daith-piercing wordt door het kraakbeen van het binnenste deel van het oor geplaatst, net boven de gehoorgang. Deze piercing is de laatste tijd erg populair geworden vanwege zijn unieke uitstraling.

4. Rook-piercing

De rook-piercing wordt horizontaal door het kraakbeen van de oorschelp geplaatst, net boven de helix. Deze piercing kan een gewaagd en stijlvol statement maken.

5. Conch-piercing

De conch-piercing wordt geplaatst in het middelste deel van het oor, waar het kraakbeen het diepst is. Dit kan zowel in de binnenste als de buitenste conch worden gedaan, afhankelijk van je voorkeur.

6. Forward helix-piercing

De forward helix-piercing wordt geplaatst in het kraakbeen aan de voorkant van het oor, net boven de tragus. Deze piercing kan opvallend zijn en een mooie aanvulling vormen op andere oorpiercings.

Lees ook:
Dit zijn de meest pijnlijke plekken om een tattoo te zetten

7. Industrial-piercing

De industrial-piercing bestaat uit twee piercings die met elkaar zijn verbonden door een lange rechte barbell. Deze piercing wordt meestal geplaatst in het bovenste kraakbeen van het oor.

Er zijn nog veel meer oorpiercings om te ontdekken, dus laat je inspireren en kies een piercing die bij jouw stijl en persoonlijkheid past!

Beeld: pinterest