Films & Series

Komt er wel een tweede deel van Fifty Shades of Grey…?

Fifty Shades of Grey breekt record na record, de bioscoopzalen zitten bomvol nieuwsgierige mensen die de sexy verfilming van het boek willen zien. Als we de recensies mogen geloven laat het einde je smachten naar het tweede deel… Maar de vraag is nu of dat er wel komt. De regisseur van Fifty Shades of Grey heeft namelijk gedreigd om te stoppen. Oh no! Hier lees je waarom. 

De wereld is in de ban van Christian Grey en Anastasia Steele. Na het succes van de boeken kon het niet anders dan dat de film een kaskraker zou worden. En dat is het ook geworden! De film is nog maar een week uit en heeft nu al een recordbedrag opgehaald. Een tweede deel is dus eigenlijk alleen maar logisch… en het is onofficieel bevestigd op de New Yorkse première waarbij Danique aanwezig was, lees hier het artikel. 

Maar nu loopt het tweede deel gevaar omdat de regisseur van de film ermee dreigt te stoppen. Sam Taylor-Johnson was opmerkelijk eerlijk over de samenwerking met E.L. James, de schrijfster van het boek. Ze onthulde in een interview dat er veel is geruzied over het aantal sexy scènes. De schrijfster wilde meer expliciete scènes, terwijl de regisseur juist wilde dat het een film met meer dan alleen maar SM-scènes werd.

Volgens het Britse roddelblad The Sun zijn de ruzies de reden dat Sam niet meer wil meewerken aan een tweede en eventueel derde deel. "Sam zal niet terugkeren voor de vervolgfilms van Fifty Shades. Ze wil ermee stoppen en Universal weet dat het de juiste beslissing is. Haar relatie met Erika is giftig. Ze haten elkaar en ze geven elkaar de schuld van de problemen met de film", vertelt een bron. 

Universal laat niks los over de geruchten en heeft nog niet officieel bevestigd dat er een tweede deel komt. Wij gokken dat een tweede film er wel gaat komen, dat moet wel door het grote succes. Enne, no worries… Jamie Dornan en Dakota Johnson hebben een contract getekend waarin is vastgelegd dat ze moeten meewerken aan het tweede en derde deel. 

Heb jij Fifty Shades of Grey al gezien? Hoop jij op een tweede en derde deel? 

Bron: hln, telegraph, express

Must reads 👀