News

FOTO: de grootste borsten ter wereld: zo ziet cupmaat 70Y (!) eruit

Als je cupmaat dubbel D al groot vindt, wacht dan maar tot je de borsten van Mayra Hills ziet. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld en moet beha’s kopen in maat 70Y! Nou ja, laten maken… Die hangen natuurlijk niet bij Hunkemöller ;-). Mayra’s borsten wegen 18 kilo en ehhh… Dat ziet er zo uit.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Mayra heeft deze borsten niet van zichzelf. Mocht je daaraan twijfelen. De blondine werkt als adult model en verdient bakken met geld met haar grote borsten. Op Twitter heeft ze meer dan 124.000 volgers die haar joekels prachtig vinden. Of in ieder geval fascinerend ;-). Mayra deelt haar boezem maar al te graag met anderen, regelmatig plaatst ze schaarse foto’s op Twitter. 

Toen ze net in de porno-industrie begon, had ze een doodnormale cupmaat A. Daar was ze blijkbaar niet tevreden mee, want ze besloot een aantal borstvergrotingen te doen. Ze heeft net zo lang gewacht totdat haar huid genoeg opgerekt was om cup 70Y aan te kunnen. Het is haar nu eindelijk gelukt, Mayra heeft de grootste cupmaat die tot nu toe bekend is. 

Je zou denken dat zulke grote borsten het dagelijks leven een stukje moeilijker maken, hoe moet je bijvoorbeeld hardlopen of relaxed boodschappen doen? Maar Mayra klaagt niet, ze zegt zelf dat ze helemaal geen last heeft van die 18 kilo die aan haar hangt. Ze kan gewoon sporten, geen probleem! 

Het enige probleem dat Mayra heeft met haar voorgevel, is dat haar beha’s het regelmatig begeven. Tja, vind maar eens een beha die een gewicht van 18 kilo kan ondersteunen… Al maken wij ons meer zorgen over haar rug.

Zo ziet cupmaat 70Y eruit: 

Lees ook:
Zo laat jij je borsten groter lijken

Must reads 👀