News

Briljant: twee meiden kleden zich als Kim en Kanye

Kim Kardashian en Kanye West zijn misschien wel het meest stijlvolle koppel ter wereld. Ze worden dagelijks gefotografeerd in de meest fashionable outfits die -uiteraard- ook bij elkaar passen. Twee meiden hebben er hun hobby van gemaakt om de beroemde paparazzi foto's van Kim en Kanye na te doen, mét poses en stijlvolle outfits. Alle foto's delen ze op hun Instagram-account. Dit is briljant! 

Kim en Kanye kunnen niet over straat zonder achtervolgd te worden door paparazzi. Ze lijken het niet heel erg te vinden, het koppel ziet er altijd gelikt uit in outfits die meer kosten dan onze hele garderobe. Je zal ze nooit betrappen op een fashion flater. De paparazzi foto's van KimYe zijn inmiddels berucht, Kim deelt ze zelfs graag op haar eigen Instagram-account. 

Katie en Kathleen zijn altijd gefascineerd geweest door het stel. De twee besloten om een Instagram-account (met de naam what_would_yeezus_wear) te wijden aan de stijl van Kim en Kanye. De meiden maken de paparazzi foto's van KimYe na en de foto's lijken als twee druppels water! Niet alleen de poses zijn spot on, maar ook de kleding is bijna identiek. Knap gedaan! En al helemaal leuk om naar te kijken…:

Wat vind jij van Katie en Kathleen's KimYe foto's? Vind je het ook zo briljant als wij?

Bron beeld: instagram