News

Shocking: meisje heeft zoveel luizen op haar hoofd dat je er misselijk van wordt

Je kent de luizeninspecties van vroeger vast nog wel. Telkens weer was je bang dat er een luis van jouw hoofd werd gevist. Deze video bewijst echter dat het een stuk erger kan. Je gelooft nooit hoeveel levende insecten er op het hoofd van een kind worden gevonden… Kun jij deze video kijken zonder jeuk te krijgen? 

Luizen hebben is geen pretje. Ze jeuken enorm en tegenwoordig is het een stuk lastiger om ze weg te krijgen. Het kind in deze video heeft het echter een stuk erger. We weten zeker dat je nog nooit zo'n erge luizeninspectie hebt gezien! 

De video laat zien dat iemand (waarschijnlijk de ouder) met een luizenkam door het haar van een kind gaat. Na een minuut kammen houdt degene de luizenkam voor de camera en wat je dan ziet zal je nooit geloven… Tientallen luizen krioelen op de luizenkam.  

Dr. Alejandra Perotti, docent op de University of Reading's School of Biological Sciences, heeft bevestigd dat het inderdaad om luizen gaat. Ze vertelt MailOnline dat het om een heftige vorm gaat: "Zoveel luizen zie je alleen bij verwaarloosde kinderen en ouderen. Ook zie je het weleens bij daklozen. Zo'n erge luizeninspectie komt niet vaak voor in Europa." 

Bekijk hieronder de shockerende video: 

Heb jij ooit zoveel luizen bij elkaar gezien? Heb jij de video kunnen kijken zonder jeuk te krijgen? 

Bron: dailymail, metro.co.uk