Films & Series

Zo romantisch is het filmen van een sexscène

In films ziet het er vaak super romantisch uit. Wanneer je favoriete acteurs in een film of serie eindelijk samen komen en het bed delen. Misschien denk je zelfs…. ohhh overkwam mij dit maar….. was ik maar degene die het bed deelde met (vul hier jouw favoriete acteur in). Maar waar je misschien niet bij stil staat, is dat het filmen van zo'n sexscène ontzettend ongemakkelijk is en alles behalve romantisch.

Eindelijk krijgen we een kijkje achter de schermen tijdens het opnemen van een sexscène. En we kunnen je alvast verklappen, het is super awkward. Het is een clip van de film Stretch en de acteurs in kwestie zijn Brooklyn Decker en Patrick Wilson. We zien Brooklyn en Patrick voordat de scène begint op elkaar liggen. Brooklyn giechelt een beetje en zegt dat ze er klaar voor is, vervolgens begint het 'echte' werk. De film begint te rollen en het vrijen begint. Je hoort ze kreunen en je ziet de expressie's in de gezichten, terwijl je weet dat ze een paar seconden ervoor nog gewoon Brooklyn en Patrick waren.

Er staat een hele film crew om de twee heen, ze zijn omringt door camera's en ondertussen is het ontzettend belangrijk dat het licht goed is, dat het funky genoeg is en dat het écht genoeg lijkt. Nee, na het zien van deze clip hebben we absoluut niet het gevoel dat we met Brooklyn zouden willen ruilen. 

Maar eh… misschien denk jij daar heel anders over. Bekijk de clip hieronder.

Watch on YouTube

Vind jij dit net zo awkward om naar te kijken als wij? Of heb jij zoiets van.. WAAR hebben jullie het in godsnaam over?