News

Experiment: is uiterlijk belangrijker dan innerlijk?

Het grote 'risico' van Tinder is dat je verwachtingen over je match niet waar worden gemaakt als je hem eindelijk in het echt ontmoet. Wat als hij er helemaal niet zo uitziet als op de foto's? En wat als hij teleurgesteld is als hij jou ziet?! Hier is een experiment mee gedaan: hoe reageren mannen op een match die er in het echt iets anders uitziet dan op haar foto's… Kijk maar mee!

Tinder is een handige app om leuke dates mee te scoren, maar het is toch wel een vleeskeuring. Je beoordeelt de ander tenslotte op zijn of haar foto's, zonder dat je degene hebt gesproken. Gelukkig kunnen er ook heel leuke gesprekken ontstaan waardoor je een beetje kunt merken of het klikt. Maar weegt het uiterlijk dan nog steeds zwaarder dan het innerlijk? Dat zullen we in onderstaand filmpje zien… 

De mannen in het filmpje staan te trappelen voor hun date met een knappe blondine die ze via Tinder kennen. Maar wat blijkt? Die knappe blondine ziet er toch wat anders uit in het echt, ze is wat zwaarder. De mannen weten niet dat ze gefilmd worden en dat de vrouw een fatsuit aan heeft. Hierdoor wordt pijnlijk duidelijk hoe ze reageren als hun verwachtingen niet worden waargemaakt.

We zullen niet verklappen hoe de mannen precies reageren, erg aardig is het in ieder geval niet.. 

Zijn er matches die de date afkappen? En zou er ook een match bij zitten die wél op een leuke manier reageert? Kijk maar mee: 

Wat vind jij van dit experiment? Ben je geschokt door de reacties van de mannen? Hoe zou jij reageren als je match er in het echt heel anders uitziet dan op de foto's?