News

Begint Kylie Jenner een zangcarrière?!

De zus van Kylie Jenner, Kendall, werkt hard aan haar carrière. Met onder andere model, actrice, televisiepersoonlijkheid en modeontwerper op haar cv was 2014 absoluut haar jaar. Maar nu heeft zusje Kylie besloten om uit de schaduw van haar grote zus(sen) te treden. Ze wil zingen en ze heeft hoge verwachtingen. Kylie beweert dat ze best eens de nieuwe Katy Perry kan worden…

Met personen als Kourtney, Kim en Khloé Kardashian in de familie sta je als jonge (half)zus al snel in de schaduw van deze vrouwen. Kendall Jenner heeft inmiddels haar naam gevestigd in de modewereld, maar rondom stylish zusje Kylie bleef het nog even stil. Niet dat het gek is, aangezien zij onlangs zeventien kaarsjes uitblies op haar verjaardag. Toch is het binnenkort misschien zover… Kylie Jenner heeft volgens geruchten plannen om een zangcarrière te beginnen. En de lat ligt hoog, want ze vertelt iedereen dat ze de nieuwe Katy Perry wordt.

Tja, wat kunnen de Kardashian/Jenner zussen niet? Ze zijn echte business babes die kleding- en beautylijnen bezitten en zelfs kledingwinkels hebben in Amerika. De meiden schieten de ene naar de andere cover voor grote magazines – we noemen een Vogue – en lopen hier en daar de modefeestjes af die er toe doen. En wel ja: ook een uitstapje naar de muziekwereld kan van de bucketlist gestreept worden. 

Wat Kim kan, kan Kylie ook (of: kan Kylie beter). Een jaar of drie geleden schreef Girlscene al dat Kim Kardashian toen bezig was met het opnemen van een videoclip. Niet veel later was haar eerste nummer te horen en om heel eerlijk te zijn was dat een flop. Haar muziekcarrière hing Kim aan de wilgen en ze ging door met de dingen waar ze wél goed in is. Na Kim's muziekavontuur heeft de 17-jarige Kylie haar roeping gevonden. Volgens geruchten richt ze zich nu op een carrière als popzangeres. Sterker nog: ze werkt al aan haar eerste single!

Kylie pakt het meteen goed aan, want producer Tim Carter is al langs het huis van de Jenners gekomen om zangles te geven. Het is niet gek dat Kylie graag met Tim Carter werkt. Hij is namelijk het brein achter het nummer Whip My Hair van vriendin Willow Smith en daarnaast heeft hij samengewerkt met Jay-Z en Beyoncé. Niet de minste namen, dus! Volgens de bron heeft Kylie een 'great voice' en de Kardashian/Jenner familie staat helemaal achter haar.

Nu is het wachten totdat Kylie's eerste single uitgebracht wordt! 

Denk jij dat Kylie het in zich heeft om popzangeres te worden? Ben jij benieuwd naar haar eerste single?

Bron: radar online
Beeld: reporters