Films & Series

5 nieuwe TV-series die je niet mag missen deze herfst

Dat de zomer voorbij is, is natuurlijk heel jammer. Maar het heeft ook zo zijn voordelen. Binnenkort krijgen we weer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries, Modern Family, Nashville en heel veel andere series die we maandenlang hebben moeten missen. Maar dat is niet het enige, er komen natuurlijk ook weer een aantal nieuwe series bij. Wij hebben vijf veelbelovende series op een rijtje gezet. Welke ga jij kijken?

Watch on YouTube

Bad Judge (NBC)
Met: Kate Walsh (Grey's Anatomy & Private Practice) 
Over: Kate Walsh speelt de rol van Rebecca Wright, één van LA's meest gerespecteerde rechters. Maar terwijl Rebecca het helemaal gemaakt heeft op werkgebied, is haar privéleven een zooitje. Ze slaapt met iedereen zonder er over na te denken en ze feest alsof ze nog steeds student is. 
Vanaf: 2 oktober
Waarom wij gaan kijken: Kate Walsh is één van onze favoriete actrices op TV.

Watch on YouTube

Gotham (Fox)
Met: Ben McKenzie (Southland & The OC) & Jada Pinkett-Smith
Over: Ben McKenzie speelt Gordon, een detective bij de politie wiens leven begint te veranderen wanneer hij samen met zijn partner de moord op de ouders van niemand minder dan Bruce Wayne onderzoeken. Het verhaal is gebaseerd op een stripverhaal en het speelt zich af in een tijdperk voor Batman en het speelt zich af in Gotham (vandaar de naam van de serie, goh).
Vanaf: 22 september
Waarom wij gaan kijken: We zijn al fan van Ben McKenzie sinds The OC.

Watch on YouTube

Selfie (ABC)
Met: Karen Gillan (Doctor Who)
Over: Dit verhaal is gebaseerd op Pygmalion (ook wel My Fair Lady) en speelt zich af in de wereld zoals 'ie op dit moment is, met heel veel social media. Eliza Dooley is geobsedeerd om bekend te worden op internet, maar doordat ze continu op Instagram en Facebook zit houdt ze geen echte vrienden meer over, om het nog maar niet te hebben over haar sociale vaardigheiden om nieuwe vrienden te maken. Wanhopig om haar imago te redden huurt ze een marketeer in die haar hiermee moet gaan helpen.
Vanaf: 30 september
Waarom wij gaan kijken: Wij maken ons stiekem ook wel eens schuldig aan te veel social media gebruik, gelukkig heeft het ons nog geen vrienden gekost, maar dit willen we zeker zien.

Watch on YouTube

Jane The Virgin (The CW)
Met: Gina Rodriguez (Go For It, The Bold & The Beautiful) en Alano Miller (Golden Boy)
Over: Jane is van plan geen seks te hebben voor het huwelijk. Ze komt uit een traditionele Latino familie en is erg religieus. Maar dan wordt ze per ongeluk op kunstmatige wijze met sperma geïmpregneerd(?). Jup, klinkt allemaal heel bijzonder, maar dit soort dingen kunnen op TV nu eenmaal altijd gebeuren. De show is gebaseerd op een Telenovela, net als Ugly Betty. 
Vanaf: 13 oktober
Waarom wij gaan kijken: Ook al kennen we de acteurs eigenlijk niet, dit is meestal het geval met nieuwe shows op The CW. De zender zendt (of zond) een aantal van onze favoriete series uit (Gossip Girl, 90210, The Vampire Diaries, The Carrie Diaries) we willen dit dan ook zeker een kans geven.

Watch on YouTube

Happyland (MTV)
Met: Bianca A. Santos (The Fosters) & Shane Harper (Awkward)
Over: Ook MTV komt dit seizoen met een nieuwe serie. De serie speelt zich af in één van de populairste pretparken in Amerika en onthult de minder magische realiteit van wat er zich achter de schermen afspeelt. Lucy is een cynische tiener die in het pretpark is opgegroeid (haar moeder werkt er als een prinses), Lucy wil weg om de echte wereld te ervaren, maar dat verandert wanneer ze Ian ontmoet, hij is de zoon van de eigenaar van het pretpark en… nou ja het blijft een MTV-serie dus jullie begrijpen vast wel hoe dit verder gaat ;-).
Vanaf: 30 september
Waarom wij gaan kijken: We houden wel van dit soort cheesy TV-series en we vonden Bianca (Lucy) heel goed in The Fosters en Shane (Ian) kennen we uit Awkward!

Welke series ga jij zeker proberen?

Bron: IMDB, MTV, The CW, ABC, FOX, NBC