Lifestyle

Tinder aan de kant, de app Wingme neemt het over!

Vorig jaar was iedereen nog enthousiast over de nieuwe dating app Tinder, simpelweg mannen goed- of afkeuren om hun Facebook foto's, maar nu is er een nieuwe laagdrempelige dating app, genaamd 'Wingme'. Hierbij kunnen je vrienden je helpen aan het vinden van een nieuwe vlam. Jij bent de dater en je vriendinnen je wingwomen!

Als je uitgaat en je ziet een leuke jongen, dan vraag je je stiekem toch af wat je vriendinnen van hem vinden. Je zegt waar de jongen in kwestie staat en wacht af tot een reactie van je bff's. Oke, ze keuren hem goed en nu? Op hem af stappen of hem aan je voorbij laten gaan? Gelukkig is daar de nieuwe dating app Wingme, waarbij je je vriendinnen kunt uitnodigen om het profiel van een jongen op Wingme te bespreken. Dus wat je eerst in de club deed, doe je nu simpel via je telefoon. Handig!

Het leuke is dus dat je niet alleen als dater zijnde mee kunt doen aan de app, maar ook als Wingwoman voor je single friends. Dus wanneer je in een relatie zit en je iemand wil regelen voor je single vriendin, kun je gewoon meedoen! Love is in the air!

De app is momenteel gratis te downloaden in de App Store voor iOS en later in het jaar voor Android telefoons. 

Must reads 👀