Films & Series

10x films die dit najaar in de bioscoop draaien

De zomer is bijna ten einde, maar niet getreurd. Hoewel de zon waarschijnlijk wat minder zal schijnen en school weer begint, zijn er ook dingen om naar uit te kijken. Van kruidnoten tot warme chocolademelk tot… een groot aantal leuke nieuwe films die dit najaar in de bioscoop draaien. We hebben de 10 leukste geselecteerd en voor je op rijtje gezet.

If I Stay 
Draait vanaf: 18 september
Met: Chloë Grace Moretz en Jamie Blackley
Korte samenvatting: Mia's grootste levensvraag is of ze bij haar vriendje blijft, of aan de prestigieuze muziekschool Juilliard in New York gaat studeren. Maar dan krijgt ze ongeluk en staat ze voor een veel belangrijkere keuze, een keuze die haar lot zal bepalen. 

Pijnstillers 
Draait vanaf: 25 september
Met: Gijs Blom, Birgit Schuurman & Massimo Pasik
Korte samenvatting: De verfilming van het boek van Carry Slee. De muzikale Casper heeft zijn vader nooit leren kennen en woont samen met zijn moeder. Wanneer blijkt dat Casper's moeder ernstig ziek is, besluit Casper samen met zijn beste vriend zijn vader te gaan zoeken.

Gone Girl 
Draait vanaf: 2 oktober
Met: Ben Affleck & Rosamund Pike
Korte samenvatting: Gone Girl is de verfilming van het boek van Gillian Flynn. Wanneer Amy Dunne van de één op de andere dag van de aardbodem verdwijnt, is haar man Nick Dunne de grootste verdachte. Maar is Nick wel echt verantwoordelijk voor de verdwijning van zijn vrouw?

1D Where We Are 
Draait op: 11 en 12 oktober
Met: Harry, Zayn, Louis, Liam en Niall natuurlijk!
Korte samenvatting: Op 11 en 12 oktober zie je bij Pathé One Directon van heel dichtbij, tijdens de vertoning van hun concert in 3D. Kon je niet bij één van de concerten aanwezig zijn, of krijg je domweg niet genoeg van One Direction, reserveer dan kaartjes voor 11 of 12 oktober.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 
Draait vanaf: 16 oktober
Met: Steve Carell, Bella Thorne & Jennifer Garner
Korte samenvatting: Wanneer Alexander wakker wordt met kauwgum in zijn haar, blijkt dat nog maar het begin van een lange vervelende dag te zijn.

The Hunger Games Mockingjay I 
Draait vanaf: 19 november
Met: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth & Josh Hutcherson
Korte samenvatting: Het derde deel uit de The Hunger Games filmserie. We willen je graag vertellen waar het over gaat, maar omdat we bang zijn dat je deel één en twee misschien nog niet gezien hebt, houden we toch even onze mond om spoilers te voorkomen.

Horrible Bosses 2 
Draait vanaf: 27 november
Met: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis en Jamie Foxx
Korte samenvatting: Heb je ook zo gelachen bij het eerste deel van Horrible Bosses? Goed nieuws, over een paar maanden draait er een vervolg in de bioscoop. In deze film zijn Nick, Dale en Kurt zo klaar met hun 'horrible bosses' dat ze een eigen bedrijf beginnen. Natuurlijk gaat dit ook niet zonder slag of stoot.

The Pinguins of Madagascar 
Draait vanaf: 3 december
Met: stemmen van o.a. Benedict Cumberbatch en Peter Stormare
Korte samenvatting: In dit deel van Madagascar moeten de pinguins de wereld redden van de ondergang door samen te werken met een spionenorganisatie genaamd 'North Wind'.

Gooische Vrouwen 2
Draait vanaf: 4 december
Met: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser & Lies Visschedijk
Korte Samenvatting: Er is nog niet veel over de film bekend, maar er is in ieder geval een huwelijk en de Gooische Vrouwen hebben scènes in een wintersportgebied in Oostenrijk opgenomen, dus dat kunnen we zeker in de film terug verwachten.

The Hobbit: The Battle of five Armies 
Draait vanaf: 10 december
Met: Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Orlando Bloom & Cate Blanchett
Korte samenvatting: Het derde deel in de The Hobbit trilogie. Net als bij The Hunger Games geldt, we weten niet of je deel één en twee al gezien hebt, dus willen we nog niets van deel drie verklappen. Bekijk bovenstaande trailer als je meer wilt weten.

Welke film kijk jij het meeste naar uit?
Pin je favoriete film op Pinbook

Bron: Pathé & IMDB