News

Vrouw betaalt €25.000 om op Kim Kardashian te lijken

Wat doe je als je op jonge leeftijd gepest wordt en je idool Kim Kardashian is? Dan zorg je ervoor dat je op Kim K. lijkt. Of in ieder geval, dat is wat Claire Leeson uit Groot Brittanië doet. Sinds vijf jaar is Claire geobsedeerd door de realityster na het zien van de serie Keeping Up With The Kardashians. In een poging om meer zelfvertrouwen te krijgen transformeert Claire zichzelf in haar favoriet: Kim. Dat kost haar maar liefst €25.000!

Ja, je leest het goed. De Britse Claire geeft 25.000 euro uit om een kopie van haar idool Kim Kardashian te worden. Hmm… Waar hebben we dat eerder gelezen? Misschien herken je de jongen nog wel die dolgraag op Justin Bieber wil lijken. Toby gaf daarvoor $100.000 uit, zoals we hier schreven. En ken je het meisje nog dat zichzelf dezelfde look als Harry Styles wilde aanmeten? 


Nu vraag je je misschien af wat de reden is dat Claire zo graag een wannabe Kim wordt. Haar zelfvertrouwen keldert drastisch op jonge leeftijd door pesterijen op school. Op de middelbare school noemen pestkoppen haar dik en lelijk wat natuurlijk erg pijnlijk is om te horen. Op een gegeven moment heeft Claire er genoeg van nadat iemand haar 'te lelijk om te mogen leven' noemt. Het gaat bergafwaarts met haar en ze doet zelfs een zelfmoordpoging. "Mijn leven was een hel. Elke dag werd mij verteld dat ik lelijk was en dat ik beter dood kon gaan."

Inmiddels, tien jaar later, gaat het beter met de gezondheid van Claire, maar om zich zelfverzekerder te voelen lijkt het voor haar noodzakelijk om op Kim te lijken. Vrienden vertellen haar namelijk in 2009 dat ze op de realityster lijkt. Claire ontwikkelt meteen een obsessie voor de televisieserie Keeping Up With The Kardashian en de ster Kim zelf en zo begint het (lange) proces om op Kim Kardashian te lijken.

Claire ondergaat verschillende cosmetische procedures om de look van Kim te klonen. Maar het uiterlijk van Kim K komt met een flink prijskaartje! De rekeningen van Claire lopen op tot wel €25.000. Haar familie maakt zich zorgen en dat is niet onbegrijpelijk. De kosten van behandelingen en producten stapelen zich op en eigenlijk kan Claire haar transformatie niet meer betalen. Ze heeft schulden, maar dat is het waard voor haar. "Ik doe op dit moment wat goed voelt. Als ik even Kimmy ben voel ik me niet te stoppen."


Dit is wat Claire op dit moment kwijt is om op Kim Kardashian te lijken:
– borstimplantaten £5,000 (€2.600)
– tanden bleken £2,500 (€3.100)
– hairextensions £4,500 (€5.600)
– make-up £1,000 (€1.200)
– spray tan £1,000 (€1.200)
– nagels £500 (€630)
– kont push up broekjes £350 (€440)
– schoenen en kleding £3,150 (€4.000)

Bekijk ook de video:

Wat vind jij ervan dat iemand zoveel geld uitgeeft om op een celebrity te lijken? Vind jij dat Claire op Kim Kardashian lijkt nu?

Bron: Daily Mail / Getty Images

Pin je favoriete celebrity in Pinbook