Films & Series

What to watch: de leukste zomerseries

Zijn al je vriendinnen op vakantie, regent het buiten heel hard of heb je gewoon zin om een dagje lekker te luieren met een goede serie? De meeste series hebben een zomerstop en komen pas weer in september op de buis, maar gelukkig zijn er ook genoeg Amerikaanse series die in de zomer worden uitgezonden! Girlscene selecteerde de leukste zomerseries waar je uren zoet mee kunt zijn. Er is dan misschien geen The Vampire Diaries, maar wat dacht je van nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars en Orange Is The New Black en nieuwe series als Young & Hungry?!

Watch on YouTube

Orange Is The New Black (start: 6 juni)
Op de redactie kijken we deze serie allemaal en we hebben het tweede seizoen al verslonden. Mocht je deze serie nog niet hebben gekeken, dan is het een echte aanrader. Vanaf 6 juni staat het tweede seizoen online en vertelt het verhaal van de vrouwen die in een vrouwengevangenis in Litchfield zitten. De spotlight stond in seizoen één op Piper Chapman, maar in het tweede seizoen komen ook de andere gevangenen aan bod.

Watch on YouTube

Chasing Life (start: 10 juni)
In dit artikel schreven we al over de nieuwe serie Chasing Life. De serie volgt het leven van April Carver. April is een 24-jarige krantenverslaggeefster die op het punt staat door te breken. Ze is veel bij haar alleenstaande moeder en haar opstandige zusje Brenna en oma, maar ze date ondertussen ook haar collega Dominic en heeft te maken met een kritische baas. Het lijkt allemaal heel erg belangrijk; Totdat April's leven ineens op zijn kop staat… Ze is ziek.

Watch on YouTube

Pretty Little Liars (start: 10 juni)
Wie heeft Ezra neergeschoten? Hoe moet het nu verder met Allison, nu we weten dat ze nog leeft? En wie is nu de échte A? Allemaal vragen waar we in het vijfde seizoen van Pretty Little Liars misschien wel antwoord op krijgen. Het nieuwste seizoen is al even van start gegaan, als je hier nog niet van op de hoogte was dan heb je dus nog een paar afleveringen te gaan. Smullen!

Watch on YouTube

Suits (start: 11 juni)
Zeg je op de redactie 'Suits', dan zegt iedereen 'jaaaa!'. Wij zijn in ieder geval gek op Suits en wat hebben we een geluk dat er een nieuw seizoen is begonnen in de zomer. De rivaliteit tussen Harvey en Mike is altijd leuk om te kijken (we kunnen eigenlijk niet kiezen met wie we liever een beschuitje zouden willen eten), een super serie om je mee te vermaken op een regenachtige dag.

Watch on YouTube

Graceland (start: 11 juni)
Als je niet zo van de meidenseries bent en houdt van actie, dan is Graceland iets voor jou. Zeker geen serie om met je jongere zusje te kijken! Op 11 juni is het tweede seizoen van start gegaan. Met Graceland zit je altijd op het puntje van je stoel en het is nooit saai. Ook leuk om met je vriendje te kijken!

Watch on YouTube

Switched at Birth (start: 16 juni)
OMG, Baby Bemmett?! Dit is alleen al genoeg reden om naar de tweede helft van het nieuwe seizoen van Switched at Birth te kijken, als je deze serie al keek tenminste. Anders heb je nog twee andere seizoenen om van te genieten!

Watch on YouTube

The Fosters (start: 16 juni)
Vorig jaar hebben we voor het eerst kennisgemaakt met The Fosters, een familie met twee moeders en vijf kinderen. De serie werd een groot succes en nu is het tweede seizoen alweer in volle gang. Hoe gaat het nu met Brandon? En wie is Callie's echte vader? Hoe gaat het verder met Stef & Lena, nu ze een baby verwachten? Kijken dus!

Watch on YouTube

Rizzoli & Isles (start: 17 juni)
Jane & Maura zijn niet alleen collega's, maar ook beste vriendinnen. Ze zijn het tegenovergestelde van elkaar, maar dat maakt het juist zo leuk. Aan de ene kant is de serie razend spannend met het oplossen van de moorden, maar aan de andere kant is de dynamiek tussen Jane en Maura hilarisch. Het is zeker de moeite waard om verder te kijken, want in het vorige seizoen is Jane tot een schokkende ontdekking gekomen…

Watch on YouTube

Defiance (start: 18 juni) 
Als je flinke ontwenningsverschijnselen hebt van Game Of Thrones, dan is het misschien een goed idee om Defiance eens te proberen. Het is een serie die zich afspeelt in de toekomst, waar er niet alleen mensen op aarde wonen. De mensen moeten de aarde delen met aliens en dat is niet altijd een succes. Het tweede seizoen is al van start, kijken dus!

Watch on YouTube

True Blood (start: 22 juni)
Iedereen die van vampieren houdt, kijkt natuurlijk naar True Blood. Helaas is het laatste seizoen nu op de buis en kunnen we dus alleen nog deze zomer genieten van de avonturen van Sookie Stackhouse.

Watch on YouTube

Young & Hungry (start: 25 juni)
Deze nieuwe serie gaat over een jonge, rijke ondernemer Josh en foodblogger Gabi. Wanneer Josh op zoek is naar een nieuwe personal chef, huurt hij Gabi in. Gabi is wanhopig haar nieuwe baan te behouden en moet haar kunsten bewijzen aan Josh, maar ook aan zijn PA Elliot. Elliot zou liever zien dat Josh een celebrity chef had aangenomen en dus moet Gabi super goed haar best doen.

Watch on YouTube

The Leftovers (start: 29 juni)
Als je zin hebt in een steengoede, nieuwe serie: kijk dan The Leftovers. De serie is van de maker van Lost, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn. Het gaat over een wereld waar twee procent van de wereldbevolking zonder reden van de aardbodem verdwenen is. De rest van de bevolking blijft met vraagtekens achter en ze willen erachter komen waar hun geliefden zijn gebleven. Justin Theroux -liefje van Jennifer Aniston- en Amy Brenneman (Private Practice) hebben de hoofdrollen.

Watch on YouTube

Welcome to Sweden (start: 11 juli)
Deze nieuwe comedy gaat over een Amerikaanse man die voor de liefde naar Zweden verhuist. Je raadt het al: dat levert hilarische taferelen en awkward momenten op. Een aanrader als je op zoek bent naar een serie die een lach op je gezicht tovert.

Watch on YouTube

Backpackers (start: 14 juli) 
Hoera, een nieuwe serie! Deze nieuwe comedy gaat over twee beste vrienden Noah Reid en Dillon Casey die op zoek zijn naar een doel in het leven terwijl ze door Europa trekken. Ze zijn niet zomaar in Europa, Noah en Dillon moeten een bride to be en een gestolen dagboek vinden.

Welke serie(s) ga jij kijken in de zomer? Waar ben jij nu helemaal verslaafd aan?

Pin je favoriete serie op Pinbook

Bron: tvguide, imdb