Lifestyle

Verschillende soorten boys

Jongens, of ze nou aardig zijn of niet ze zijn in ieder geval leuk om naar te kijken en om over te dromen. Tijdens het uitgaan doen ze vaak stoer om in de smaak bij ons te vallen en in de les zijn er zat die maar wat verlegen voor zich uit staren en nauwelijks 'hoi' durven te zeggen. Er zijn in elk geval genoeg verschillende types: stoer, verlegen, knap of zakelijk, Girlscene zocht voor je uit wat voor soort mannen er rondlopen op deze aardbol!Bron

Natuurlijk kunnen we mannen niet volledig in een hokje plaatsen, want gelukkig (!) heeft elke man een andere persoonlijkheid. Maar we kunnen wel bepalen wat voor soort mannen er in het algemeen zijn. 

♥ De stoere bink ♥
Deze jongen doet zich voor als een hele stoere jongen en zal niet snel zijn emoties tonen. Hij is vrij gevoelig en stiekem een beetje onzeker. Hij vindt het dus wel belangrijk wat anderen van hem vinden, ook al zegt hij misschien van niet. De stoere bink wil vooral aan de vrouwen laten zien dat hij dominant is. Uiteindelijk is hij iemand die zich van buiten stoer voordoet, maar van binnen eigenlijk het tegenovergestelde is: lief. Soms draagt de stoere bink ook een tattoo, want dat hoort ook bij de dominantie. En hoe groter de tattoo, hoe dominanter de man. Dus als je op zoek bent naar een dominante boy, moet je even zoeken naar een grote tattoo! 

♥ Mister verlegen ♥
Sta je met een groep jongens te praten waarvan er één maar weinig tegen je zegt? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een verlegen boy! Hoewel het overkomt dat hij totaal geen interesse voor je heeft, zou het zomaar kunnen dat hij dat eigenlijk wel heeft, maar het alleen niet durft te uiten. Misschien omdat jouw persoonlijkheid en je uiterlijk overweldigend voor hem is, in een goede zin uiteraard ;-). Hij weet dus nooit zo goed wat hij nou moet zeggen, simpelweg omdat hij indruk op je wil maken maar niet weet hoe. Je herkent een verlegen jongen aan zijn terughoudendheid. De verlegen jongens zijn vooral heel lief en laten soms over zich heen lopen, omdat ze je simpelweg helemaal geweldig vinden en je misschien zelfs willen pleasen in alles. Vaak worden de verlegen jongens als 'schattig' gezien, iets wat een jongen nooit graag hoort. 

♥ Pretty, pretty ♥
De meeste knappe jongens weten wel dat ze knap zijn, wat niet meteen betekent dat het arrogantie is, maar ze weten dat ze er mogen wezen. Daarom wordt er ook veel naar ze gekeken door meiden op straat. Er staan meiden voor ze in de rij om met ze te daten of te sjansen en hoeven dan ook niet snel op een vrouw af te stappen. Maar knappe jongens hoeven niet alleen knap te zijn, vaak zijn ze ook ambitieus. Zo zijn er een heleboel mooie mannen model en studeren ze ernaast om dat diplomaatje in de wacht te slepen. De knapperds krijgen in elk geval genoeg aandacht, maar of dat ook de aandacht is die ze willen is maar de vraag. Daarom is een meisje die zich juist niet in hen interesseert voor hen interessanter, want vanaf dat moment mogen ze gaan jagen en hoe moeilijker de prooi doet, hoe leuker het jagen wordt. Ook zijn knappe jongens sportief, want het bijhouden van een sixpack is belangrijk. Je spot ze dan ook regelmatig in de sportschool, of op het voetbalveld. Alles om dat lichaam in conditie en gezond te houden.

♥ Zakelijk ♥
De zakelijke jongens zijn vrij serieus van aard. Ze zijn georganiseerd, volgen een goede studie en zijn vooral te vinden in de bibliotheken tijdens de tentamenweken. De zakelijke jongens zijn ook ijdel, ze houden hun haren goed bij en het zit altijd netjes. Vaak dragen ze ook een nette outfit, misschien in pak en anders een nette blouse, met daaronder een Chino broek en schone sneakers. Op de zakelijke ventjes kun je bouwen, ze zijn misschien serieus, maar weten ook veel. Dus als je ergens (zakelijk) mee zit, kun je terecht bij deze boys. Op het gebied van emoties zijn ze iets moeilijker. Ze weten niet zo goed hoe ze hun emoties moeten tonen, ook al mogen deze er zeker wel zijn. 

Maar de meeste boys zijn dus niet in één hokje te plaatsen en dat maakt ze juist zo leuk! En omdat dit artikel over mannen gaat, kon de redactie het niet laten om de ogen te vermaken met wat mooie mannen plaatjes. Mjam!


Bron

Bron

Bron: plazilla.com, Girlz

Onder welke valt jouw vriendje? En welke soort man vind je het aantrekkelijkst?
Pin je hot guy crush op Pinbook