Films & Series

Serie tip – Young & Hungry

Vorige week schreven we al over de nieuwe ABC Family serie 'Chasing Life' maar dat is niet de enige nieuwe serie die deze zomer op ABC Family wordt uitgezonden. Vanaf 25 juni is de nieuwe serie Young & Hungry live gegaan. De serie wordt geproduceerd voor Ashley Tisdale en de hoofdrol wordt vertolkt door Emily Osment, beter bekend als Hannah Montana's BFF Lily.

Waar gaat het over
De serie gaat over een jonge, rijke ondernemer Josh en foodblogger Gabi. Wanneer Josh op zoek is naar een nieuwe personal chef, huurt hij Gabi in. Gabi is wanhopig haar nieuwe baan te behouden en moet haar kunsten bewijzen aan Josh, maar ook aan zijn PA Elliot. Elliot zou liever zien dat Josh een celebrity chef had aangenomen en dus moet Gabi super goed haar best doen. Het verhaal is gebaseerd op het verhaal Gabi Moskowitz, een foodblogger uit San Francisco die voor een rijke jonge man ging werken.

Wie spelen er mee
De hoofdrol is voor Emily Osment, zij speelt de rol van Gabi. Emily ken je waarschijnlijk wel als Lily uit Hannah Montana. Jonathan Sadowski speelt de rol van Josh, Jonathan speelde onder andere in de film She's The Man. Aimee Carrero speelt de beste vriendin van Gabi, zij speelde in de serie Level Up en The Americans.

Wanneer
De serie wordt vanaf woensdag 25 juni iedere woensdagavond uitgezonden op ABC Family. Waarschijnlijk kun je de serie op dezelfde kanalen vinden als Pretty Little Liars.

Trailer

We hebben de serie nog niet gezien maar zijn heel erg benieuwd. We vonden Emily altijd al onwijs grappig in haar rol van Lily in Hannah Montana en denken dat ze in deze rol ook wel weer heel grappig gaat zijn. Wij kijken naar de serie uit.

Ben jij ook zo benieuwd naar deze nieuwe serie of lijkt dit je helemaal niets?

Pin je inspiratie op Pinbook

Bron: ABC Family