News

Gossip Girl(scene) week 23

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Katy Perry gaat liedjes schrijven over ex John Mayer, Kris Jenner huilde zichzelf in slaap toen Kendall het huis uitging, Cameron Diaz date met Benji Madden, Cara Delevingne's groene haar en Miley Cyrus alweer bestolen.

Van eind 2012 tot begin dit jaar hadden Katy Perry en John Mayer een knipperlicht relatie. Eind 2013 leek de relatie serieuze vormen aan te nemen. Katy en John maakte samen een nummer en John hielp mee aan meerdere nummers van Katy's album 'Prism'. Toch kwam er begin dit jaar een einde aan de knipperlicht relatie van Katy en John. Toen Katy door Cosmopolitan gevraagd werd of ze een nummer over John zal schrijven antwoordde ze:

"Ik heb veel respect voor John, nog steeds, en het is wederzijds. Er is geen kwaad, maar ik weet zeker dat er nummers zullen komen die geïnspireerd zijn op de relatie."

Ach ja, John is wel wat gewend zo ondertussen, Taylor Swift schreef een paar jaar geleden ook al een nummer over hem (Dear John).

Kendall en Kylie zijn na de bruiloft in Florence en een week in Parijs weer terug in de VS. Ze zijn druk bezig met het promoten van hun boek "Rebels: City of Indra". Tijdens interviews voor het boek vertelt Kendall onder andere dat haar moeder Kris Jenner zich een aantal dagen in slaap huilde toen Kendall het huis verliet. Vorige week is ze er officieel ingetrokken. Ze heeft zelf al haar spulletjes uitgezocht maar mama Kris stond er op te helpen met inrichten. Of nou ja, helpen… volgens Kendall nam Kris het helemaal over en wilde ze alles doen. 

Toen Kendall gevraagd werd of haar zusje Kylie binnenkort bij haar intrekt was ze heel resoluut, NEE! Kylie is volgens Kendall een veel te grote rommelkont, samenwonen zit er niet in dus.

Cameron Diaz heeft een nieuwe liefde in haar leven! Cameron is samen met Benji Madden, het broertje van Joel (de man van Nicole Richie). De liefde is nog pril, maar de twee werden deze week wel al zoenend en knuffelend gespot op straat. To be continued…


The Big Bang Theorie actrice Kaley Cuoco zette deze week de schaar in haar blonde haren en ging voor een pixie cut. Looking great Kaley!

Miley werd vorig jaar al eens bestolen en ook afgelopen week gingen er weer dieven te werk in Miley's huis. Miley is op dit moment in Europa voor haar tournee, ze was dus niet thuis toen de diefstal plaats vond. Gedacht wordt dat de diefstal van binnenuit heeft plaatsgevonden. Verschillende mensen die aan het werk waren in het huis van Miley hebben een sleutel, omdat er geen sporen van diefstal gevonden zijn wordt verwacht dat de dieven dus gewoon met de sleutel zijn binnen gekomen. Arme Miley, het zit haar ook niet mee.

Maar ook positief nieuws, de auto die gestolen is, is door de politie teruggevonden! De sieraden die werden gestolen zijn helaas nog steeds spoorloos.

Hebben jullie de clip van Iggy Azalea en Charlie XCX's 'Fancy' al gezien? Hij is gebaseerd op de film Clueless! Het nummer staat trouwens op de officiële soundtrack van The Fault in our Stars, we kunnen niet wachten op de film (nog een weekje wachten!).


Bron beeld: E! Online

Kourtney en Khloé Kardashian vertrokken afgelopen week naar The Hamptons voor de opnames van de serie 'Kourtney en Khloé take The Hamptons'. Het huis waar ze tijdens de opnames verblijven kost slechts 19 miljoen dollar en is eh… best een leuk vakantieadresje.

Ander nieuws over Kourtney, het gerucht gaat dat ze voor de derde keer zwanger is. Maar eh, die roddel gaat wel vaker en is tot op heden nooit waar geweest dus we durven niet te zeggen hoeveel daar dit keer van waar is!

Berichtten we een paar weken geleden nog dat Liam Payne en zijn vriendin Sophia Smith uit elkaar waren, nu lijkt het erop alsof de twee toch nog samen zijn, dit weekend werden ze namelijk samen in een hotel gespot. Heel fijn voor Liam en Sophia, iets minder voor onze dagdromen.

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Bron beeld: Reporters