Health

GIRLSCAMP: De goodiebag

Eén van de leukste momenten van de Girlscamp Bootcamps? Het uitdelen van de goodiebag! We hebben – al zeggen we het zelf – een hele leuke goodiebag samengesteld voor alle deelnemers aan de bootcamps. Van een knalroze springtouw tot een sportagenda en van kokoswater tot smart bars. Benieuwd wat er precies in de goodiebag zit? Lees snel verder!

Dit is de standaard goodiebag die we bij iedere bootcamp aan meiden geven. Er zitten producten in van Röhnisch, Alpro, Body & Fit Shop, Yoghurt Barn, Vita Coco & Runner's World. Daarnaast hebben we ook producten van Lovechock, Nike & Professor Grunschnabel die we in één of meerdere bootcamp-edities in de goodiebags stoppen.


Bron beeld

Röhnisch
Röhnisch heeft ons gesponsord met de super leuke roze tasjes waar we al onze producten ingestopt hebben. Daarnaast hebben we ook voor iedereen een springtouw, zodat je thuis ook lekker door kunt gaan met sporten. Natuurlijk is het springtouw KNALroze.

Voor wie nog niet bekend is met Röhnisch, het is een sportmerk uit Zweden dat alleen sportkleding maakt voor vrouwen. Het is vanaf dit jaar ook in Nederland te koop onder andere via Zalando en Wehkamp. Röhnisch staat vooral bekend om hun shape tights die ervoor zorgen dat je achterwerk mooi gelift wordt. Annemerel, Danique en Esmée hebben ook alle drie een mooie outfit van Röhnisch gekregen om te dragen tijdens de bootcamps.

Alpro
Alpro zit in de goodiebag met hun nieuwe drankje 'Coconut'. Het drankje heeft de verfrissende smaak van kokosnoot met een lichte smaak van rijst. Per glas van 200ml zitten er 40 calorieën in het drankje en er zijn geen suikers aan toegevoegd. Je kunt het ijskoud drinken, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld je havermout.

Body & Fitshop
In de goodiebag zitten ook producten van onze favoriete healthfood shop Body & Fitshop. We hebben voor iedere goodiebag een roze shakerbeker, een eiwitshake, een powerbar en een kortingsbon ter waarde van vijf euro.

Vita Coco
Ook in de goodiebag: Vita Coco! Ons favoriete verfrissende drankje voor een warme zomerdag. Vita Coco is 100% natuurlijk en bevat dus geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en zit vol met natuurlijke elektrolyten (dat zijn mineralen zoals: kalium en natrium), dit zorgt er onder andere voor dat het vocht beter in het lichaam kan worden opgenomen.

Yoghurt Barn
Met de voucher van Yoghurt Barn die in iedere goodiebag zit, kun je zelf je smoothie samenstellen bij één van de locaties van Yoghurt Barn in Amsterdam en Utrecht.

Runner's World
Naast Vogue, Elle, Grazia en Women's Health, is Runner's World één van onze favoriete tijdschriften, we zijn dan ook super blij dat we het tijdschrift in de goodiebags mogen stoppen. Maar dat is niet het enige van Runner's World dat we in de goodiebag mogen stoppen, we hebben voor iedereen ook een agenda om al je sportieve activiteiten in bij te houden.

Nike sponsort We Own The Night shirts voor één van de goodiebags. Op 7 juni wordt voor de tweede keer de Nike We Own The Night run gehouden door de binnenstad van Amsterdam. Je kunt je nog steeds inschrijven! Daarnaast hebben we ook voor één goodiebag haarbandjes.

In de goodiebag van 14 mei hadden we voor alle meiden een heerlijke reep van Lovechock, gemaakt voor 100% rauwe cacao. 


En tot slot… bij de bootcamps van 28 mei en 14 juni hebben we ijsjes van… Professor Grunschnabel. We schreven hier een paar weken geleden al over. De ijsjes worden gemaakt van alleen maar van plantaardige ingrediënten.

Niet verkeerd toch, die goodiebag? 

Liefs,
Esmée, Danique & Annemerel

Zit jij al in Pinbook