News

Alle Kim & Kanye bruiloftsnieuwtjes op een rijtje

Dit weekend is dé bruiloft van het jaar, Kim Kardashian en Kanye West stappen in het huwelijksbootje. Het huwelijk van Kim en Kanye is nu al het meest besproken huwelijk van het jaar. De geruchten begonnen al in september vorig jaar toen Kanye Kim ten huwelijk vroeg in een stadion in San Francisco en zijn vanaf januari dit jaar – toen Kim en Kanye in Versailles gespot werden – helemaal niet meer te stoppen. We zetten alles dat we tot nu toe weten op een rijtje.


Op 10 mei lekte de officiële uitnodiging voor het huwelijk uit. Gasten worden uitgenodigd voor een diner op 23 mei in Parijs, de dresscode? Cocktail! De details over het huwelijk dat een dag later zal plaatsvinden krijgen de gasten bij aankomst. 


Op 11 mei was Kim's Bridal Shower in het Peninsula hotel in Beverly Hills. De muur vol met rozen kreeg Kim van Kanye voor moederdag (dat toevallig ook op 11 mei viel).


Een paar dagen later, op 15 mei blijkt dat Kim en Kanye toch niet in Parijs zullen gaan trouwen. Althans, dat is het gerucht. Kim en Kanye zouden op een kasteel in Florence trouwen. Het kasteel heet 'Forte Belvedere' en ligt net buiten het centrum van de stad en het zou zo'n 420.000 dollar kosten om het een paar uurtjes te huren.


Afgelopen maandag, op 19 mei, arriveerden Kim Kardashian en Kanye West samen met dochter Nori in Parijs. 


Kim en Kanye zijn niet alleen in Parijs, ook Kim's moeder Kris kwam die dag aan in Parijs, zoals ze op Instagram liet weten.


Ook Kim's zusjes zijn allemaal in Parijs. Het schijnt dat de familie niet zo blij is met Kylie's nieuwe blauwe kapsel zo vlak voor de bruiloft. 

Kourtney eet een 'Frans' ijsje samen met dochter Penelope (in werkelijkheid eet ze een Häagen Dazs ijsje, een merk dat Amerikaans is, hahaha).


Dat Kim en Kanye druk zijn met de voorbereidingen voor hun huwelijk betekent niet dat ze hun work-out vergeten. Afgelopen week werden ze meerdere keren in sportoutfit in Parijs gespot.

Watch on YouTube
Afgelopen dinsdag bereikte ons het gerucht dat Lana Del Rey een live optreden tijdens de bruiloft van Kanye en Kim zal gaan geven. Kanye vroeg Kim ten huwelijk met op de achtergrond het nummer 'Young & Beautiful' van Lana, nu schijnt het zo te zijn dat Lana dit nummer live ten gehoren zal brengen op 24 mei tijdens het huwelijk van Kimye.


21 mei: Er arriveren allemaal kledinghoezen van Valentino bij de suite van Kim en Kanye in Parijs. Zou Kim trouwen in Valentino? Maar het zou natuurlijk ook een afleidingsmaneuvre kunnen zijn om ons op het verkeerde been te zetten.. 


Gisteravond vierden Kim's zusjes Khloé, Kourtney, Kendall & Kylie een feestje zonder Kim, als we de Instagramfoto's moeten geloven was het erg gezellig.

Nog meer geruchten nieuwtjes:
– Bruce Jenner (Kim's stiefvader) is in Parijs gearriveerd en is dus ook bij het huwelijk van Kim en Kanye aanwezig (nemen wij aan).
– Alle gasten krijgen een speciale telefoon voor het huwelijk, voor privacy redenen van zowel Kim en Kanye als alle gasten.
– Vogue doet 'live' verslag van het huwelijk.
– Of het huwelijk ook tijdens Keeping Up with the Kardashians te zien zal zijn is niet helemaal duidelijk, er zijn geruchten dat het niet gefilmd wordt, maar er zijn ook geruchten dat er in totaal vijf camera's aanwezig zullen zijn en dat alle gasten een contract hebben moeten tekenen of zij wel of niet op film vastgelegd wilde worden.
– Jay-Z en Beyoncé schijnen ook bij het huwelijk aanwezig te zijn.
– Brody Jenner (Kim's stiefbroer) is niet bij het huwelijk aanwezig omdat zijn vriendin niet uitgenodigd is. Brody's broer Brandon en zijn vrouw Leah zijn er wel bij.
– Alle gasten worden vrijdagavond na het diner, of zaterdagochtend vlak voor het huwelijk, overgevlogen naar Florence met privéjets.
– De reden dat Kim en Kanye niet op Versailles trouwen is omdat ze geen toestemming gekregen hebben, ze zouden niet 'belangrijk' genoeg zijn. In plaats daarvan krijgen de gasten van het huwelijk een privétour door Versailles.

Ben jij net zo benieuwd naar het huwelijk van Kim en Kanye als wij zijn? Hoop jij ook dat huwelijk toch uitgezonden wordt tijdens Keeping Up?!

Bron beeld: Reporters + Instagram

Must reads 👀