Health

GIRLSCAMP: Bootcamp in the park #2

De vorige bootcamp hielden we op een zondagochtend, maar om iedereen de kans te geven mee te doen, hebben we expres verschillende tijden en dagen voor de bootcamps uitgekozen. Gisteravond was de eerste avondtraining. Uiteraard ging daar de nodige voorbereiding aan vooraf, zo zijn er sommige merken die maar in één van de 4 bootcamp-goodiebags zitten en dat verdelen we uiteraard allemaal eerlijk. Maar dan moeten die goodies wél binnenkomen. 

Uiteindelijk kwamen gistermiddag de laatste goodies binnen en begonnen we om 15:45u al met het maken van de goodiebags. Zo gepiept zou je zeggen; mooi niet, want we moeten deze keer vakantieganger Danique missen. Om 18.40u waren we klaar, waarna we samen met Claartje van Foodness.nl een work-out deden in de vorm van loodzware goodiebags naar de auto’s tillen.

Voor de Asics store stond de hele groep alweer paraat en na en snelle ‘hallo, wij zijn…’ verzamelden we de jasjes en tassen van iedereen. Of toch niet? Eenmaal in de parkeergarage kwamen er nog vijf aangesneld; net op tijd! Het namen strepen sloegen we dit keer over, want het was toch best fris uit de zon. Snel starten met de warming -up van Annemerel! 

Zoals iedere bootcamp begonnen we met een rustig rentempo dat we 1,5km volhielden tot we op het veld waren. Daar verdeelden we dit keer de groep in tweeën en gingen we aan de slag met opdrukken, walking lunges en natuurlijk het gevreesde bokkiespringen. Deze bootcamp leek veel op de vorige bootcamp, omdat we weinig overlap hadden. Voor de volgende bootcamp maken we weer een ander programma!

Het leukste onderdeel was natuurlijk de sprintwedstrijd, want aan fanatiekheid niets tekort!

Na een snelle cooling down (nogmaals, het was fris genoeg) van Annemerel, eindigden we de bootcamp in de warme parkeergarage waar iedereen de overvolle Röhnisch goodiebag weer in ontvangst nam. Welverdiend!


Wie zien we 28 mei en 14 juni? En welke oefeningen zouden jullie graag met ons doen? Wie weet zetten we ze in het programma!

Liefs,
Danique, Annemerel en Esmée