Health

GIRLSCAMP: Abs-week, onze 3 favoriete abs-workouts

Zoals we zondag al schreven, deze week is het Abs-week bij Girlscamp. Deze week doen we minstens drie keer buikspieroefeningen. Voor sommigen is dat misschien geen grote opgave, anderen zullen waarschijnlijk iets meer moeite hebben deze opdracht te volbrengen. Voor degene die er wat moeite mee hebben (wat we heel goed kunnen begrijpen), hebben we een aantal handige buikspierwork-outs op een rijtje gezet.

Je moet er tegen kunnen, het enthousiasme van Cassey Ho, de eigenaresse van fitnessblog Blogilates, maar haar filmpjes zijn heel erg goed. En als je er van houdt, zijn ze heel erg motiverend (maar dan moet je dat enthousiasme van Cassey dus wel aankunnen, hahaha). Bovenstaande video is een work-out video voor beginners. 

Wanna get abs like Doutzen? Ja, wie niet. In de volgende video laat Doutzen samen met haar trainer zien hoe zij haar buikspieroefeningen doet. Kleine waarschuwing, met dit filmpje alleen krijg je niet meteen de buik van Doutzen, daar is helaas wel wat meer arbeid, goed genen en een strikt dieet voor nodig. De oefeningen zijn niet het aller makkelijkst, maar met een beetje oefening moet het wel lukken!

Annemerel's favoriete work-out is een work-out van NTC, De Ab Burner. De work-out duurt 15 minuten en alle oefeningen zijn redelijk makkelijk te volgen, ook voor meiden met iets minder gevoel voor coördinatie ;-). Je vindt de work-out in de NTC Applicatie die je kunt downloaden voor iPhone en Android.

Heb jij nog tips voor goede buikspier work-outs? Vind jij het lastig om aan de drie work-outs te komen?