News

Daten met Ryan Gosling? Het kan!

Droom je ervan om te dineren bij kaarslicht met Ryan Gosling? Heb je altijd al een beschuitje willen eten met Tom Cruise? Geef het maar toe: we hebben allemaal wel eens gefantaseerd over een date met een celebrity. Vanaf nu hoef je niet langer te dromen, nu kun je écht uitgaan met een ster. Nou ja… een soort van. Een datingsite biedt meer dan honderd singles aan die op een celebrity lijken. Hello, Ryan!

Elke dag hopen we weer dat we Harry Styles tegen het lijf lopen… En dan aan de praat raken, verliefd worden, trouwen en de rest van ons leven met hem delen. Helaas is de kans klein dat dit ooit echt gebeurt, maar je kan altijd blijven dromen. Toch is er een kans dat je op date kan met jouw droom-celebrity. Een soort van, want je zou dan op date kunnen met een lookalike van jouw droomman.

Op datingsite BeautifulPeople.com staan meer dan honderd single mannen en vrouwen die op een celebrity lijken. Van een Tom Cruise lookalike uit Londen, een Megan Fox dubbelganger uit Canada en een man uit Denemarken die eng veel op Brad Pitt lijkt. Er hebben 750.000 leden een foto ingestuurd om bij de celebrity-afdeling te komen, er zijn maar 2700 foto's geselecteerd.

Droom je van een date met Adam Levine, Brad Pitt of Tom Cruise? Dan heb je geluk, want er zijn maar liefst 21 mensen die lijken op Adam en er zijn 9 lookalikes van Brad Pitt en Tom Cruise. Qua vrouwen heeft Rihanna de meeste dubbelgangers, namelijk 9. Daarna komen Beyoncé, Halle Berry en Angelina Jolie.

Keanu Reeves


Rihanna

Henry Cavill


Halle Berry


Tom Cruise


Angelina Jolie


George Clooney


Keira Knightly


Ryan Gosling

Het is echter nog maar de vraag of je aan de slag kan op de datingsite, er is namelijk een stemronde van 48 uur om te beslissen of je wel mooi genoeg bent voor BeautifulPeople.com. Heb je Zweeds bloed in je? Dan heb je meer kans om bij de community te mogen, het land met de mooiste mensen is Zweden met een succespercentage van 62%.

Greg Hodge, de manager director van BeautifulPeople,com, zegt: "Iedereen droomt van een date met een celebrity, wij zijn de enige website die the next best thing aanbieden: uitgaan met een lookalike. Sterker nog, als je wil dan kun je met 21 Adam Levine's uit verschillende landen op date."

Wat vind jij ervan dat je met celebrity lookalikes op date kan? Vind je het een leuk initiatief van de datingsite? Of vind je het belachelijk?

Bron: dailymail
Bron beeld