News

Gossip Girl(scene) week 16

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Miley's ziekenhuisopname, Justin & Selena's Coachella Canoodling, Demi Lovato covert Ed Sheeran, Hilary Duff terug op TV, Pharrell huilt bij Oprah en ruilt Katy Perry John Mayer in voor DJ Diplo?

Het was wederom geen gelukkige week voor Miley. Ze klaagde al een paar dagen over een opkomend griepje en afgelopen dinsdag werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Niet omdat de griep zo heftig was, maar omdat ze een allergische reactie op de antibiotica die ze tegen het griepje nam kreeg.

Door dit grapje moest Miley helaas al haar concerten deze week schrappenen er het lijkt erop dat er nog geen verbetering in de situatie zit. Volgens het officiele statement dat haar team naar buiten bracht kan een allergische reactie zoals deze zo'n 5 tot 27 dagen aanhouden, hiermee komt ook haar concert in Amsterdam, op 2 mei, in gevaar. Maar goed, dat is natuurlijk niet iets waar we als fans ons zorgen over moeten maken, het is nu eerst zaak dat Miley weer helemaal gezond wordt.

Get well soon Miles!


Bron: Getty Images

Afgelopen weekend was het eerste weekend van het Coachella festival in Palm Springs. Selena Gomez werd veel gespot met de zusjes Kendall en Kylie Jenner. Maar dat waren niet de enige bekenden van Selena. Ze werd ook gespot met Justin Bieber die eruitzag als… nou ja, oordeel zelf maar…

Demi Lovato kleurde afgelopen haar haren weer haar natuurlijke haarkleur, naar eigen zeggen om haar haar wat verdiende rust te geven. Dat is niet het enige dat Demi deed afgelopen week, tijdens IHeartRadio zong ze een nummer van Ed Sheeran, Give Me Love. Wauw. Kippenvel.

Afgelopen winter was Hilary Duff in New York om een Pilotaflevering op te nemen van een nieuwe serie, Younger. Goed nieuws voor Hilary (en al haar fan) de Pilot viel in goede aarde en er zijn twaalf afleveringen van de serie besteld. Vanaf volgende herfst kunnen we dus weer genieten van Hilary in een TV serie. Ondertussen wordt Hilary bijna dagelijks gespot bij recording studios waar ze bezig is met het opnemen van een nieuw album. The more Hilary the better, toch?

De meeste mensen worden heel erg vrolijk van Pharrell's nummer Happy, Pharrell zelf moet huilen als hij het nummer hoort bij Oprah. Ok, ok… we moeten eerlijk zijn, die tranen waren niet omdat hij verdrietig was, het waren tranen van geluk. Oprah showt Pharrell een video waarin mensen over heel de wereld dansen op zijn nummer.. we moeten eerlijk bekennen, de tranen prikten bij ons een klein beetje achter de ogen.


Bron: Getty Images

Katy Perry lijkt de breuk met John Mayer achter zich gelaten te hebben. Dit weekend werd ze zoenend met DJ Diplo op Coachella gespot. Volgens ooggetuigen waren de twee continu achter het grote podium, waar Katy's bus geparkeerd stond. Op een gegeven moment zouden ze samen de bus in gegaan zijn. Het was volgens diezelfde ooggetuigen wel duidelijk wat Katy en Diplo daar aan het doen waren… Hmmmm as long as she's happy ;-).

Hilarisch, Emma Stone werd deze week verrast door talkshow host Graham Norton. Emma is groot fan van de Spice Girls en kwam eerder deze maand in het nieuws toen ze moest huilen omdat ze een Spice Girl aan de telefoon had. Graham had ook een verrassing voor haar… We willen niet te veel verklappen wat de verrassing precies is.. kijk de hele video maar gewoon.


Bron: Getty Images

Sorry ladies, Zac Efron lijkt van de markt te zijn… Hij wordt de laatste tijd steeds vaker samen gespot met zijn Neighbours co-star Halston Sage. Halston is de ex van Chord Overstreet (Glee), zij gingen een paar maanden geleden uit elkaar. Verdrietig dat Zac geen vrijgezel meer is? Wij vertrouwen de relatie nog niet helemaal… De film Neighbours komt namelijk binnenkort uit en het is ons net iets te toevallig dat deze 'relatie' nu ineens opbloeit terwijl de film vorig jaar al werd opgenomen. To be continued, denken wij…

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Bronnen: Ohnotheydidn't, Perez Hilton, Gossip Girl

Pin je inspiratie in Pinbook