Health

Word fit voor de zomer met Girlscamp!

De zomer is precies negen weken van ons verwijderd. Visioenen van bikini's, korte broekjes en zwierige jurkjes gaan stiekem al door ons hoofd. Maar tegelijk denken we aan dat winterse lichaam wat nu nog onder die fijne jeans en longsleeves verscholen zit. Die body kan best een update gebruiken en dáár gaan we je bij helpen met ons Girlscamp.

Start: 27 april
Half juni ben jij ready for summer. Voor de hulp zorgen wij, Girlscene.nl, Annemerel.com en Workthates.nl, maar de uitvoering zul je echt zelf moeten doen. We starten vanaf 27 april met ons Girlscamp. Tot die tijd kun je dus nog losgaan op alle ongezonde voeding en avondjes op de bank hangen óf je zorgt dat je alvast wat aan je conditie en suikerverslaving doet… De keuze is aan jou, maar we waarschuwen je: vanaf 27 april is er no way back.

Girlscamp challenges
Wat kun je verwachten? Iedere week starten we een gezamenlijke challenge die je terugvindt op de drie websites. Wij doen zelf uiteraard mee en dit kun je volgen via de Instagram accounts van de editor in chiefs: Danique van Girlscene.nl, Annemerel van Annemerel.com en Esmée van Workthates.nl. Iedere week komt er een challenge bíj op het gebied van training en voeding. Ben je aan challenge één gewend? Dan voeg je na een week challenge twee toe. Uiteraard begeleiden we dit met een uitgebreide uitleg en een schema, zodat je het alleen nog maar hoeft te doen!

Na de eerste week vindt de grote kick-off plaats. In het Vondelpark in Amsterdam komen we samen voor de eerste Girlscamp training. We zweten die ochtend samen met jullie en motiveren jullie nog eens extra door de fijne beloning na de training: een goed gevulde, healthy goodiebag.

Pak je agenda
De Girlscamp zal vanaf de kick-off dus niet alleen meer bestaan uit challenges die je zelf uitvoert; je kunt ook meedoen aan de Girlscamp trainingen in het Vondelpark op:
Zondag 4 mei 10.00u (Girlscamp kick-off)
Woensdag 14 mei 19.00u (Girlscamp avondtraining)
Woensdag 28 mei 19.00u (Girlscamp avondtraining)
Zaterdag 14 juni 10.00 (Girlscamp finish)

Aanmelden
De Girlscamp kost € 7,50 per persoon en hiervoor krijg je een uur training, waarbij we rekening houden met ieder niveau. Na de training krijg je een leuke Girlscamp goodiebag. De aanmeldingen starten aanstaande zondag, op 20 april as. Bedenk dus nu alvast of en wanneer je mee zou willen doen, want we hebben slechts 40 plekken per Girlscamp training beschikbaar!

27 april vind je de eerste challenge op Girlscene.nl, Annemerel.com en Workthates.nl. We hopen dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als wij en er net als wij 100% voor gaan! We can do this girls!!!!!