News

Gossip Girl(scene) week 14

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Lauren's lila lokken, Miley's verdriet, Kelly Osbourne weer op dieet, Angelina en Brad trouwen in Frankrijk? Nina Dobrev in nieuwe film en Kourtney en Khloe take the Hamptons? 

Lauren Conrad kleurde haar haren lila, althans… dat dachten we, totdat we zagen dat de foto op 1 april geplaatst was. Oeps. Waren we er toch bijna een soort van écht ingetrapt. Mocht Lauren ooit nog overwegen haar haren echt lila te kleuren, dan zouden we het alleen maar toejuichen!

Miley plaatste afgelopen week nogal wat verdrietige tweets. "This is the 2nd worst day of my life". Ohhh jeeeee, what happened? Is haar oma overleden? Nee, er is weer een hondje van Miley overleden.

Overleed een jaar geleden haar hond Lila nog, omdat ze gebeten was door de hond van haar ex Liam, nu is ze haar hond Floyd ook nog kwijt.

Arme Miley! Haar honden zijn als kinderen voor haar (althans, dat zegt ze zelf), we begrijpen dus dat ze erg verdrietig is. Maar Miley is niet zomaar verdrietig.. In een tweet zegt ze zelfs "Ik weet dat ik dit niet echt meen, maar ik wensde dat hij mij had meegenomen. Dit is ondragelijk. Wat moet ik zonder hem."

Arme Miley…

Ander Miley-nieuws… Miles staat topless op de cover van haar 'Adore You – Single Remix'. Benieuwd naar de ongecensureerde foto? Die vind je hier.


Bron beeld: Getty Images

Kelly Osbourne gaat voor de zoveelste keer de strijd met de kilo's weer aan. Nadat ze een paar jaar geleden veel was afgevallen, kwam ze de afgelopen maanden (naar eigen zeggen) weer tien kilo aan. Kelly was ruim twee jaar samen met de veganistische chefkok Matthew Mosshart, toen een paar maanden geleden de verloving verbroken werd verloor Kelly haar dieet een beetje uit het oog. 

Prins William en Kate Middleton houden hun zoontje Prins George goed uit de media, tot vorige week waren er maar op drie momenten foto's van het jongetje gemaakt. Toen hij net geboren was bij het ziekenhuis, de officiële foto's die Kate's vader gemaakt heeft en de foto's die in oktober tijdens de doop gemaakt zijn. Het was dus alweer bijna een half jaar geleden toen we afgelopen weekend getrakteerd werden op een nieuwe foto van de kleine George. Hij is inmiddels acht maanden en al een echt jongetje aan het worden.. Wij kunnen alleen maar denken "Aaaaaaaaaaaahhhhhhh".


Bron beeld: Reporters

Zou het dan eindelijk gaan gebeuren? Brad en Angelina zijn al bijna tien jaar samen, zijn twee jaar verloofd en hebben in totaal zes kinderen samen (waarvan drie biologisch).. maar nu lijkt eindelijk de volgende stap gemaakt te worden, het huwelijk. Brad werd afgelopen week gespot in Frankrijk waar hij naar verluidt bezig was met het spotten van bruiloftlocaties.. to be continued…

Watch on YouTube

Nina Dobrev verruilde afgelopen zomer haar vampiertanden in voor een komische rol in de nieuwe film 'Let's Be Cops'. De trailer kwam afgelopen week uit… Ziet er leuk uit?

Na Kim en Kourtney Take New York, Khloé en Kourtney Take Miami en Kim en Kourtney Take Miami komt er deze zomer een nieuwe spin-off van de Keeping up with the Kardashians series. Kourtney en Khloé gaan naar de Hamptons deze zomer. Het lijkt een logische stap… Kourtney's vriend Scott heeft een groot gedeelte van zijn jeugd in The Hamptons doorgebracht en Scott's ouders zijn afgelopen jaar allebei overleden, er staat dus een huis vrij in The Hamptons… Daarnaast krijgt de Dash Boutique van Khloé en Kourtney een nieuwe locatie in New York en wordt er een nieuwe winkel geopend in The Hamptons. 

Het is niet de enige nieuwe Kardashian-serie die opgenomen wordt. Er komt ook een serie over de managers en winkelmeisjes van de winkelketen 'Dash' waar de zussen eigenaar van zijn. De serie krijgt de naam: 'Dash Dolls', wij zijn benieuwd….

Kate Moss staat deze maand voor de 35ste keer op de cover van Vogue, de Britse Vogue. Bijzonder aan de foto? Kate draagt een ontwerp uit haar eigen collectie die ze ontwierp voor Topshop. De collectie ligt binnenkort in de winkel, wij kunnen niet wachten!

Until next time!!
xoxo,
Girlscene

Bronnen: Daily Mail, Gossip Girl, Nu, Ohnotheydidnt

Must reads 👀