Health

30 Day Yoga Challenge

Op de Girlscene redactie zijn we wel in voor een sportieve challenge. Vorig jaar schreef Renée over de 30 Day Squat Challenge, inmiddels hebben we ook challenges voor sterke armen en mooie buikspieren gehouden. Deze maand gaan we weer een nieuwe uitdaging aan, de 30 Day Yoga Challenge. Doen jullie weer met ons mee?

Watch on YouTube

De challenge is gemaakt DoYouYoga.com en is voor iedereen geschikt. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te kunnen doen aan de challenge. Daarnaast hoef je ook geen speciale attributen te kopen, het enige dat je nodig hebt is jezelf en 10 tot 20 minuten per dag. De video's zijn makkelijk te volgen en zijn kleine-ruimte-vriendelijk. 

Oh ja… het is natuurlijk allemaal GRATIS.

Heb je nog meer overtuiging nodig? We kunnen het ons niet voorstellen.


Bron

De lessen worden gegeven door Erin Motz. Erin geeft al ruim zeven jaar yogalessen en heeft hier ook een diploma voor behaald. Erin vindt dat yoga je goed moet laten voelen, punt. Dat is dan ook haar doel met de 30-day-yoga-challenge. Het zijn heel toegankelijke video's die je op ieder moment kunt volgen. Ze belooft je dat je je op dag 30 beter voelt dan op dag 1. De yoga moet er voor zorgen dat je fitter en flexibeler wordt en je beter in je vel gaat zitten. Wie wil dat nu niet?

Benieuwd geworden? Hieronder vind je de eerste les.

Watch on YouTube

De overige 29 lessen vind je op het YouTube account van DoYouYoga. Maar het kan nog veel makkelijker, meld je aan op DoYouYoga (volledig GRATIS) en je ontvangt iedere dag de nieuwe Yoga video in je mailbox. Kunnen ze het je nog makkelijker maken?

So what are you waiting for?! Doen jullie met ons mee? 

Liefs,
Girlscene

Bedankt voor de tip Yentl R.!

Pin je inspiratie in Pinbook