News

Gossip Girl(scene) week 9

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week veel liefdesnieuws, zijn Katy Perry en John Mayer uit elkaar? Rihanna & Drake zijn samen gespot in een nachtclub in Parijs. Pretty Little Liars actrice Troian Bellisario verloofd en het einde voor Hendall?


Bron beeld: Reporters

Katy Perry gaat haar merk nog verder uitbreiden. Naast haar parfums die ze creëert in samenwerking met Coty en haar werk voor make-upmerk CoverGirl, lanceert Katy binnenkort een juwelenlijn voor Claire's. De lijn wordt volgens Claire's topman Jim Fielding volledig door Katy zelf ontworpen: "Katy is een slimme businessvrouw, ze weet precies wat haar fans willen en een groot gedeelte van de fans van Katy koopt sowieso graag bij Claire's", aldus Jim. De lijn moet over een paar maanden in de winkels liggen en wordt wereldwijd (dus ook in Nederland!) verkocht.


Bron beeld: Reporters

Ander Katy nieuws, de roddel gaat dat Katy en John voor de derde keer uit elkaar zijn. Deze roddel is nog niet bevestigd en we hopen dan ook dat het onzin is.


Bron beeld: Reporters

Rihanna en Drake zijn weer samen gespot. Een tijdje geleden werd gespeculeerd over een relatie, die werd nooit bevestigd, maar ook niet ontkracht. Afgelopen week werden Rihanna en Drake samen gespot in Parijs. De twee gingen samen naar een nachtclub en vertrokken vervolgens samen naar een hotel. Wordt vervolgd…

Bron beeld: Reporters

Deze week werd Justin Bieber niet zelf gearresteerd, maar zijn bodyguard en chauffeur, ze probeerden Justin te beschermen tegen de paparazzi en gingen hierin iets te ver, even later werden ze in de boeien geslagen. 

Justin zelf moet aanstaande maandag in de rechtbank van Miami verschijnen omdat hij verdacht wordt van rijden onder invloed, een week later staat hij terecht in een rechtbank in Toronto omdat hij er van verdacht wordt iemand mishandeld te hebben. Wij zijn heel benieuwd naar de uitspraken van de rechters.. Zal Justin er makkelijk vanaf komen of krijgt hij een gevangenis- of taakstraf opgelegd?


Bron beeld: Reporters

Pretty Little Liars actrice Troian Bellisario (Spencer Hastings) is verloofd! De actrice is al enige tijd samen met Patrick J. Adams, beter bekend als Mike uit de serie Suits. Troian en Patrick leerden elkaar kennen in 2009, tijdens repetities voor een toneelstuk waarin ze samen speelden. De twee hebben een lange afstandsrelatie, Troian verblijft namelijk in LA voor de opnames van PLL en Patrick's serie Suits wordt in het Canadese Toronto opgenomen. 


Bron beeld: Reporters

De relatie tussen Harry Styles en Kendall Jenner lijkt een beetje doodgebloed, de twee zijn al tijdens niet meer samen gespot en verschillende bronnen weten te melden dat ze uit elkaar zijn. Zowel Harry als Kendall is erg druk en de afstand maakt het bijna onmogelijk om een goede relatie te onderhouden. Harry en Kendall zouden een toekomstige relatie niet uitsluiten, maar op dit moment zit het er niet in. 

Veel muzieknieuws afgelopen week!

Lea Michele's langverwachte album Louder kwam uit een streamde exclusief bij Girlscene, een paar dagen voordat het album te koop was. Wij hebben veel naar het album geluisterd en zijn het er over eens, If You Say So (het enige nummer dat Lea na de dood van Cory nog aan het album toevoegde en gaat over de laatste woorden die Cory tegen haar zei) is het beste nummer.

Ook leuk! Coldplay bracht zonder echte waarschuwing een nieuw nummer uit. Het nummer is heel anders dan we van Coldplay gewend zijn, maar we love it!

Watch on YouTube

Nog een klein maandje, dan draait de film 'Divergent' in de bioscoop. Afgelopen week werden verschillende nummers van de soundtrack gereleased. Op het album staan maar liefst drie nummers van Ellie Goulding, waarvan één nummer speciaal voor Divergent is opgenomen, Beating Heart.

Watch on YouTube

Ook Snowpatrol maakte een nummer voor de film; I Won't Let You Go en we love it.

Watch on YouTube

En nog een twee nieuwtjes uit liefdesland: Ashton Kutcher & Mila Kunis én Girls-ster Allison Williams (Marnie) & Ricky van Veen zijn verloofd!

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Heb je al beelden in Pinbook geplaatst?

Must reads 👀