Lifestyle

Tip: Las Dalias hippiemarkt op 2, 3 & 4 mei

Dit voorjaar hoef je geen ticket naar Ibiza te boeken. Je kunt namelijk de Ibiza sfeer in Amsterdam meemaken! Wil je het hippie gevoel ervaren en ben je gek op markten bezoeken? Dan is Las Dalias on the Road misschien wel iets voor jou. Op 2, 3 en 4 mei kun je lekker rondstruinen op de Las Dalias hippie markt in de Gashouder in Amsterdam. Lees verder voor meer informatie!


Liefhebbers van hippe markten en de Ibiza levensstijl mogen het volgende echt niet missen! Het is namelijk de allereerste keer dat Las Dalias on the Road markt naar Nederland komt. Als je in Ibiza bent geweest ken je de markt Las Dalias misschien wel. De beroemde hippie markt bestaat daar al sinds 1954 waar veel verschillende personen bijeenkomen en nieuwe items shoppen. De markt is zo populair dat de hippie marktlieden elk jaar langs Spaanse en Europese steden trekken om inspiratie op te doen en daar hun spullen te verkopen. En dit voorjaar komt de markt eindelijk naar Nederland! 

Bij de vele kramen koop je onder andere hippe en originele sieraden, kleding, leren producten en kunst. De sfeer is laid back en relaxed zoals je van Ibiza gewend bent. Er zijn veel kramen om te bekijken, dus zodra je honger krijgt ga je bjvoorbeeld lekker zitten bij het biologische restaurant op de markt. Hier serveren ze ecologische en lokale producten terwijl je ondertussen naar live muziek luistert en weer een beetje bijkomt van het rondlopen. 

Wil je deze hippie markt niet missen? Hier vind alvast alle informatie op een rij:
Wat: Las Dalias on the Road
Waar: Gashouder, Westergasfabriek Amsterdam
Wanneer: 2, 3 en 4 mei
Hoe laat: van 10:00 uur tot 22:00 uur

Als je de hippie markt wilt bezoeken moet je wel eerst een kaartje bemachtigen. Early Bird tickets kosten €8,50 per stuk. Besluit je later dat je naar Las Dalias on the Road gaat? Een reguliere ticket kost dan €12,50. 

Ga je naar de Las Dalias on the Road hippie markt in Amsterdam? Bezoek je vaak markten in het voorjaar?

Laat je inspireren in Pinbook