Films & Series

De luxe levens van #RichKids of Beverly Hills

Tieners die huizen bezitten van minimaal 3,2 miljoen, naar de meest exclusieve feestjes gaan en uitsluitend designer items dragen… Het klinkt als een film. Toch zijn er écht tieners die zo luxe leven. Zij hebben er ook geen problemen mee om hun rijkdom met de buitenwereld te delen. Deze rich kids plaatsen schaamteloos hun luxueuze levensstijl op Instagram en vijf tieners laten zich zelfs volgen in een reality serie. Girlscene stelt je graag voor aan Dorothy, Morgan, Roxy, Jonny en Brendan, de sterren uit de nieuwe serie #RichKids of Beverly Hills.

Een tijdje geleden schreven we al over de Rich Kids of Instagram. Een Tumblr-pagina verzamelt foto's van rijke tieners die hun extravagante levensstijl delen op Instagram. Wat voor foto's er zoal voorbij komen? Nou, foto's van peperdure auto's, designer bags, private jets en stapels geld, om maar wat te noemen. Deze jonge mensen zijn niet snel tevreden en nemen alleen genoegen met de duurste items.

De zender E! zag wel brood in deze rich kids. Zij strikten een paar rijke tieners om hun leven niet alleen op Instagram te delen, maar ook op tv. Dorothy, Morgan, Roxy, Jonny en Brendan zagen een eigen realityserie wel zitten. Dorothy en Morgan vormen de twee hoofdpersonen van de #RichKids over Beverly Hills, zij zijn twee twintigers die uhhhh… eigenlijk niets anders doen dan shoppen en naar feestjes gaan.

De eerste aflevering van #RichKids over Beverly Hills is gisteren uitgezonden in Amerika. Wat je bij deze serie moet voorstellen? De rich kids gaan onder andere shoppen, bezoeken een nail-salon en gaan kijken naar villa's van minimaal $3,2 miljoen om in te wonen als ze uit huis gaan. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, Roxy's ouders hebben haar verteld dat ze geen geld meer krijgt… Oei, hoe moet ze deze luxueuze levensstijl nog in stand houden? Ze denkt er nu zelfs over na om haar geliefde hondje weg te doen.


Bron

Goed, eerste aflevering is dus uitgezonden. De rich kids deden een paar uitspraken die we graag met jullie willen delen.


Bron


Bron


Bron


Bron

Benieuwd geworden naar deze serie over rijke tieners in Beverly Hills? Bekijk dan de onderstaande trailers.

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Het is nog niet bekend of een Nederlandse zender deze serie gaat uitzenden. Vooralsnog is het alleen in Amerika te zien.

Wat vind jij van deze nieuwe serie? Wil jij het kijken of sla je het liever over? Wat vind je van tieners die zo'n leven leiden?

Bron: eonline, entertainmentweekly

Pin de meest bizarre quote uit #RichKids of Beverly Hills in je Pinbook.

Must reads 👀