News

Jennifer Lawrence verkoopt het beste

Als je langs een tijdschriftenrek loopt zie je ze je allemaal aanstaren. Prachtig, perfect gestijlde celebrities. Vaak kom je eenzelfde celeb op meerdere tijdschriftencovers tegelijk tegen en dat is niet voor niets, de ene celeb 'verkoopt' namelijk beter dan de ander. De celebrity die het afgelopen jaar het meest verkocht? Hoe kan het ook anders… Miss Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence had een fantastisch jaar en dat begon al vroeg met het winnen van een Oscar voor haar rol in 'Silver Linings Playbook'. Het tweede deel in The Hunger Games serie 'Catching Fire' was zo mogelijk nog een groter succes dan zijn voorganger en de kritieken voor haar nieuwe film 'American Hustle' zijn meer dan lovend, Jennifer wordt alweer voor de Oscar's getipt als kansmaker.

Maar dat is niet het enige waarin Jennifer succes had, Jennifer was ook succesvol op covers van magazines. Je zet Jennifer op je cover, en het nummer verkoopt goed, althans.. dat was de formule in 2013. Laten we Jennifer's mooiste covers van 2013 nog eens bekijken..

 

Maar Jennifer was natuurlijk niet de enige goed scorende celebrity, ook Jennifer Aniston en Beyoncé deden het goed. Ook opvallend: Lauren Conrad, die al sinds 2010 niet meer op TV te zien is, doet het nog steeds heel goed op covers. De nummers met haar op de cover waren de best verkochte nummers van het jaar.

Maar als er celebrities zijn die het beter doen dan anderen, zijn er ook celebs die het minder goed doen dan anderen.. 

Het Vogue-nummer met Katy Perry op de cover was één van de minst verkochte nummers van het afgelopen jaar… Yikes… matchte Katy niet met de doelgroep, sprak de shoot niet aan? Wie zal het zeggen…

Jennifer Lopez' cover voor Harper's Bazaar was ook al geen succes…

En Jessica Biel en het januari-nummer van ELLE US waren ook al geen match made in heaven.

 

Wie is jouw favoriete covergirl? Pin jouw favoriete cover(girl) van 2013 in Pinbook! Wij zijn heel benieuwd naar jouw favoriet! Wij zullen vandaag ook een paar van onze favoriete covers van 2013 pinnen!

 

En dan nog een vraag… Koop jij een tijdschrift eerder wanneer er een celebrity op staat die je aanspraakt, of laat jij je daar niet door leiden? Wij laten ons stiekem wel leiden door de celebrity die op de cover staat. We kopen een tijdschrift eerder als we Jennifer Lawrence op de cover zien staan, dan wanneer we een celebrity zien waar we iets minder mee hebben.

Bron: E! Online