News

Gossip Girl(scene) week 52

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Miley Cyrus bracht deze week haar zoveelste controversiële video uit, dit keer voor haar nummer 'Adore You'. In de video zie je Miley de hand aan zichzelf leggen terwijl ze op een verleidelijke manier in de camera kijkt. Een Vevo Record kon Miley helaas vergeten, omdat een dag voor de lancering van de clip de video al gelekt was. Miley liet zich echter niet op de kast jagen en schreef op Twitter dat ze wist dat wanneer de video niet gelekt was, er wel een record gekomen zou zijn. Maar hé, dat record heeft ze zelf in handen, dus zo'n probleem is het nu ook weer niet dat het met Adore You niet gelukt is. Wat vind jij van de video?


Bron beeld: Reporters

Justin Bieber grapte afgelopen week meerdere keren dat hij met pensioen zou gaan en op eerste kerstdag twitterde hij het weer. We weten nog niet helemaal hoeveel er waar is van zijn uitspraak, maar dat Justin wat tijd voor zichzelf wil gaan nemen lijkt duidelijk. Oh en het zou natuurlijk ook om een promostunt kunnen gaan.

Met Kerst ging namelijk Justin's nieuwe film in première 'Believe', maar erg goed bezocht is 'ie niet. Op de eerste dag haalde hij slechts 1,25 miljoen dollar op en dat terwijl zijn vorige film op de eerste dag nog 12 miljoen dollar ophaalde. Misschien is het voor Justin ook wel tijd voor een sabbatical, hij is ook al 7 jaar lang onafgebroken aan het werk geweest, misschien doet een periode van rust hem (en zijn carrière) goed?


Bron beeld: Reporters

Wie er volgens de geruchten ook een paar maanden vrij hebben, zijn de jongens van One Direction. Er is niets bevestigd, maar het gerucht gaat dat de jongens tot en met halverwege maart vrij zijn. Daarna moeten ze op komen draven voor tourrepetities en daarna zouden ze weer vol energie voor hun nieuwe tour moeten zijn. Ook de jongens van One Direction zijn al ruim drie jaar onafgebroken aan het werk, een korte pauze zouden we dan ook wel begrijpen, maar of we het leuk vinden….


Bron beeld: Reporters

Kanye West hield tijdens zijn laatste concert in Toronto een tirade van 'slechts' 27 minuten lang. In die tirade vertelde hij dat hij zes maanden lang zijn mond gaat houden over controversiële zaken. Hij wil zich volledig gaan focussen op zijn creativiteit, hij zei: "Ik wil niet die gast zijn die alle kansen van de wereld heeft en alleen focust op het negatieve of klaag over dingen. Dus wil ik jullie laten weten dat dit de laatste keer is dat je niets negatiefs over iemand hoort zeggen." Waar Kanye in zijn laatste klaagspeech dan zoal over klaagde? Nou, het feit dat hij voor slechts twee Grammy's genomineerd is bijvoorbeeld. Dat vindt hij veel te weinig voor zijn nieuwe album Yeezus. Dus.


Bron beeld: Instagram

2013 is sowieso al geen makkelijk jaar voor Lea Michele, in juli dit jaar overleed haar vriend Cory Monteith (zoals we ons allemaal nog wel kunnen herinneren), maar met Kerstmis zal het niet makkelijker geweest zijn. Hoe Lea de Kerst spendeerde? Met een hike in het altijd zonnige Californië, #freshair, instagramde Lea.


Bron beeld: Instagram

Selena Gomez is niet zo blij met de nieuwe BFF van haar BFF Taylor Swift. TayTay vierde namelijk haar verjaardag samen met de Nieuw Zeelandse zangeres Lorde en Lorde en Selena kunnen niet zo goed door één deur. De problemen begonnen nadat Selena Lorde's nummer 'Royals' zong tijdens een optreden. Toen Lorde naar Selena gevraagd werd in een interview, zei Lorde dat ze Selena een slecht voorbeeld vond geven met haar nummer 'When you're ready come and get it", dit zou haar een anti-feminist maken. Selena reageerde hierop door haar nummer niet meer te zingen tijdens haar concerten en in een interview vertelde ze dat ze Lorde juist geen feminist vond, omdat ze andere vrouwen (Selena dus) naar beneden haalde.

En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, is Lorde nu beste vriendjes met Selena's BFF Taylor, waar Lorde overigens ook 'nare' dingen over gezegd heeft in het verleden. Ze noemde Taylor te perfect en onbereikbaar. Het maakt Taylor blijkbaar allemaal niet uit, want zij had het best naar haar zin met Lorde.

Katy Perry was op bezoek bij Talkshow host Alan Carr en zong een akoestische versie van Unconditionally, wauw!


Bron beeld: Reporters

Zijn er huwelijksplannen voor Demi Lovato en Wilmer Valderama? De twee worden al jaren samen gespot, maar een bevestiging van een relatie hebben we nooit kunnen vinden, maar nu gaat dus het gerucht dat er wel eens een trouwerij zou kunnen komen.

Wilmer kocht voor Demi een prachtige ring bij Tiffany's. Volgens het meisje bij Tiffany's was het een prachtige ring, maar kon ze niet vertellen of het om een verlovingsring ging, of een ring voor een andere gelegenheid. Wij zijn heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat….

Bronnen: Hollywoodlife, E! Online, Ohnotheydidn't