Celebs

10 perfecte celeb koppels

Lang leve de liefde! Wat is er fijner dan helemaal in love zijn?! Dat gevoel is bijna niet te overtreffen. Zelfs als we andere verliefde mensen zien, worden we er helemaal blij van. Liefde is ook volop aanwezig in celebville, zo zijn Beyoncé en Jay Z al jaren gelukkig en Vanessa Hudgens is super cute met vriendje Austin Butler. In de naam van de liefde zet Girlscene de leukste celebrity koppels op een rij. 

Beyoncé & Jay Z 


Beyoncé en Jay Z zijn al jaren bij elkaar en in 2012 hebben ze hun liefde bezegeld met Blue Ivy. Beyoncé over Jay Z: 'Ik was onafhankelijk voordat ik mijn man ontmoette, en we hebben zo'n chemie en een oprechte relatie. We hebben een super goede basis.' Als we van één celeb koppel zeker weten dat ze samen oud worden, dan zetten we ons geld op B. & Jay. 

Channing Tatum & Jenna Dewan-Tatum


In 2006 werden Channing en Jenna smoorverliefd op elkaar tijdens het filmen van Step Up. In 2009 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en als kers op de taart kregen ze dochtertje Everly. Jenna over papa Channing: 'Hij is fantastisch. Hij is grappig en gevoelig. Channing is een spierbundel, maar met een baby in zijn handen ziet hij er super schattig uit.'

Ian Somerhalder & Nina Dobrev


Ze hebben dan wel aangekondigd dat hun relatie voorbij is, maar toch lijken ze geen afstand van elkaar te kunnen doen. Nina probeerde het nog tevergeefs met iemand anders (Derek Hough). Toch werden ze al gauw weer samen gespot. Tja, het is ook moeilijk om afstand van elkaar te nemen als je in dezelfde serie speelt. Wij hopen dat ze het snel weer official maken, want wat ons betreft zijn ze perfect voor elkaar. 

Austin Butler & Vanessa Hudgens


Hoewel wij Austin Butler en AnnaSophia Robb (oftwel Sebastian en Carrie) heel cute vinden in The Carrie Diaries, vinden we Austin en Vanessa ook een perfect koppel. We zijn blij voor Vanessa dat ze na de serieuze relatie met Zac weer een leuk vriendje heeft gevonden. 

Blake Lively & Ryan Reynolds


Blake & Ryan hebben elkaar leren kennen op de set van Green Lantern. Er werd al een tijdje gefluisterd dat de twee een setje zouden zijn, maar het werd pas echt duidelijk toen ze in het huwelijksbootje stapten. Nu Blake getrouwd is doet ze het rustig aan op acteergebied en heeft ze haar zinnen gezet op iets anders: een food website. 

John Mayer & Katy Perry


Toen bekend werd dat John Mayer en Katy Perry een setje waren, was iedereen ervan overtuigd dat hun relatie geen stand zou houden. Katy was immers net gescheiden en John staat er niet echt om bekend dat hij zo goed is in relaties (Jennifer Aniston? Taylor Swift?). Toch zijn ze al een tijdje bij elkaar en we moeten zeggen dat we ze super leuk vinden bij elkaar. Een tijdje geleden hebben ze zelfs een duet opgenomen! Ahhh, als dat geen liefde is. 

Mila Kunis & Ashton Kutcher


Ze speelden samen in That 70's Show, maar de vonk is pas later overgeslagen. Althans, dat is wat we allemaal dachten. Totdat collega Laura Prepon verklapte dat Mila haar allereerste zoen van -je raadt het al- Ashton kreeg! Jaren later kregen ze pas écht een relatie en ze zijn nu alweer een tijdje samen. Als dat geen perfect liefdesverhaal is, dan weten we het ook niet meer… 

Kim Kardashian & Kanye West


Na Kim's huwelijk van 72 dagen had niemand verwacht dat haar relatie met Kanye West meer was dan alleen een publiciteitsstunt. Toch bleek er sprake te zijn van echte liefde toen ze aankondigde dat ze zwanger van North West was. Na het suuuuper schattige huwelijksaanzoek van Kanye zijn we er al helemaal van overtuigd dat het meant to be is. 

Kendall Jenner & Harry Styles


Zijn ze nu een item of is het puur vriendschappelijk?! Het maakt ons eigenlijk niet uit, wij vinden ze super leuk samen. Jong, mooi & succesvol? Dat klinkt als een match! 

Andrew Garfield & Emma Stone


Emma was dan wel een setje met sexy Ryan Gosling in Crazy, Stupid, Love, maar in het echte leven vindt ze Andrew het leukst. Het was niet helemaal de bedoeling dat ze smoorverliefd op elkaar werden -ze wilden allebei werk en privé gescheiden houden- maar het gebeurde toch op de set van The Amazing Spider Man. Hun liefde bleek te sterk *zwijmel*. 

Welke stelletje vind jij het meest perfect?

Bron: justjared, zimbio
Bron beeld: reporters

Pin jouw favoriete koppel in Pinbook

Must reads 👀