Lifestyle

Hot/Not: Katy & John’s romantische rodeo

Katy Perry had een kortstondig huwelijk met Russell Brand. John Mayer verslond een heel rijtje celebs waaronder Jessica Simpson, Jennifer Aniston en Cameron Diaz, maar nu lijkt hij de liefde gevonden te hebben in Katy. De twee worden al een jaar samen gespot en namen afgelopen zomer een nieuwe stap in hun relatie, door samen een nummer op te nemen. Het nummer 'Who You Love' is al een tijdje uit, maar sinds gistermiddag is er ook een bijbehorende videoclip waarin de twee heel romantisch te zien zijn.

Het nummer 'Who You Love' staat op het nieuwe album van John – 'Paradise Valley' – dat in augustus uitkwam. In een interview met Billboard magazine zegt John over het nummer dat je het nummer kunt samenvatten als "Ik hou van je, want ik heb geprobeerd te rennen, maar ik ren niet en ik geef niet op". Katy heeft haar eigen stukjes in het nummer geschreven. John omschrijft haar regels als "een leuke manier waarop Katy op mijn lyrics kan antwoorden… Dus in dit nummer heb je twee kanten van de relatie, ze zijn eerlijk, maar daarom niet minder universeel"

Hmmmm wij fantaseren ondertussen verder over een vriendje waar we samen liedjes mee kunnen schrijven (en die we met de rest van de wereld kunnen delen).

John en Katy zijn normaliter vrij privé, ze worden niet vaak samen op de rode loper gespot, laat staan dat ze ooit samen een interview hebben gegeven. Maar voor dit nummer hebben John en Katy een uitzondering gemaakt, gisteren waren ze namelijk samen bij het Amerikaanse TV programma "Good Morning America".

In het interview bij GMA werd John en Katy onder andere gevraagd wat ze op hun eerste date gedaan hebben en wat blijkt, ze zijn net als wij, ze gingen uiteten en de gesprekken die ze voerden gingen over dingen waarvan ze houden (muziek). 

Bekijk hieronder het interview op GMA en de videopremière op Times Square.

In de video zien we romantische beelden met Katy en John, maar ook verschillende koppels op een  rodeo in de woestijn (waaronder ook Katy en John). You love who you love, who you love. De boodschap van het nummer, je houdt van wie je houdt.

De video nog een keer goed zien? Bekijk hem hieronder in zijn geheel.

Wat vinden jullie van de video, vinden jullie John en Katy ook zo'n mooi koppel?

Bronnen: Good Morning America / E! Online / The Hollywood Reporter / Billboard