Beauty

10x celebs met gekleurd haar

Celebs zijn niet vies van een kleurtje in hun haar. Ze gaan alleen niet van de standaard kleuren zoals blond en bruin, maar kiezen steeds vaker voor iets opvallenders. En dan hebben we het niet alleen over Nicki Minaj en Lady Gaga die wekelijks met een ander kleurtje gespot worden, ook Demi Lovato en Katy Perry zijn niet vies van een kleurtje in hun haar.


Bron beeld: Reporters

Nicki Minaj heeft haar lokken in alle kleuren van de regenboog gehad, maar dit is onze favoriet. Blond met barbieroze. 


Bron beeld: Reporters

Ook Lady Gaga is niet vies van een (fel) kleurtje in haar haar (of pruik). Dit neonkleurige bobje is één van de tientallen voorbeelden.


Bron beeld: Reporters

Willow Smith, dochter van Will Smith en Jada Pinkett, en zusje van Jaden Smith heeft ook al de meest bijzondere kapsels gehad. In haar super korte kapsel draagt ze vaak de vrolijkste kleurtjes, zoals dit groen/blauwe kleurtje


Bron beeld: Reporters

Perrie Edwards (de verloofde van Zayn Malik van One Direction) gooit vaak een kleurtje in haar blonde lokken, wij zijn vooral fan van deze roze plukken in haar haren.

Bron beeld: Reporters

Demi Lovato's blonde lokken waren prachtig, maar dit blauwe klaartje staat haar ook fantastisch. Zij is zo iemand die zo'n felblauw kleurtje ook gewoon prima kan hebben.


Bron beeld: Reporters

Grijs is natuurlijk officieel geen kleur, maar deze tint is wel heel opvallend. Nicole Richie's grijze kapsel staat haar cool. Weet ze in ieder geval ook dat ze over 30 jaar haar haren helemaal niet hoeft te verven, want grijs is best haar kleur.


Bron beeld: Reporters

Dat blauw haar chic kon staan hadden we nooit gedacht, maar Katy Perry bewijst dat het wel degelijk kan, tijdens de Grammy's van 2012. We love it!


Bron beeld: Reporters

Rihanna is niet bepaald behoudend met haar kapsel. Ze gaat van lang naar kort en weer terug naar lang. Dit rode Ariël de Zeemeermin kapsel staat haar ook fa-bu-lous!


Bron beeld: Reporters

Kelly Osbourne heeft al tijden een lila kleurtje in haar haren. We moesten er in het begin een beetje aan wennen, maar zijn nu groot fan.


Bron beeld: Instagram

Rita Ora kan duidelijk niet kiezen voor wat voor kleurtje ze zou gaan, haar blonde bob bevat blauw, roze en oranje tinten.

Wat vinden jullie van de gekleurde coupes van de celebs? Wiens gekleurde lokken zijn jouw favoriet?