News

Gossip Girl(scene) week 44

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Kim zal Kanye's achternaam aannemen

Vorige week schreven wij over het nieuws dat Kim & Kanye in het huwelijksbootje zullen stappen. We weten zeker dat de bruiloft een groot spektakel zal zijn, maar hoe zou het Kimye vergaan als ze eenmaal het ja-woord hebben gezegd? Kim's vorige huwelijk strandde al na slechts 72 dagen… Maar deze keer is Kim van plan om het allemaal wat serieuzer aan te pakken. Terwijl ze eerst weigerde om de achternaam van Kris Humphries aan te nemen, is ze nu vastbesloten om dit bij Kanye wél te doen. De naam 'Kardashian' zal ze ook niet laten vallen, Kim zal na de bruiloft door het leven gaan als Kim Kardashian West. 

Wij schatten in dat dit huwelijk langer zal duren dan Kim's vorige huwelijk, wat jij? 

Doutzen voelt zich schuldig 

Doutzen Kroes is internationaal bekend door haar geweldige looks. Veel vrouwen kijken tegen Doutzen op, maar daar voelt het topmodel zich weleens schuldig over. ''Ik voel me soms schuldig dat ik onderdeel ben van een vak dat sommige vrouwen onzeker maakt'', zegt ze tegen de New York Post. Hoewel Doutzen in veel ogen perfect is, zo ziet ze dat zelf helemaal niet: ''Ik zeg altijd dat ik er in het echt niet uitzie zoals op foto's. Als ik niet opgemaakt ben en in slecht licht sta, dan zie ik er niet goed uit. Als ik net wakker ben en ik kijk in de spiegel, dan zie ik er zeker niet zo uit zoals in tijdschriften. Dan denk ik: 'wie is dit?''' Het topmodel vindt het belangrijk dat iedereen weet dat beeld in tijdschriften altijd mooier wordt gemaakt door Photoshop. 

Wij vinden het goed dat Doutzen wil dat iedereen weet dat er Photoshop gebruikt wordt, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat Doutzen er 's ochtends niet mooi uitziet… 

Blake Lively is het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris

Sinds het einde van Gossip Girl is het stil geweest rond Blake Lively, maar haar break is voorbij! Binnenkort zal ze niet alleen in een nieuwe film spelen, maar ze zal ook op onze televisie verschijnen! Helaas, er is geen nieuwe serie in de maak maar de actrice is het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris! Begin volgend jaar zal ze te zien zijn in commercials en advertenties. 

Because she's worth it!

13-jarig zusje van Miley betrapt op illegaal rijden

Miley Cyrus is momenteel constant in het nieuws, maar nu krijgt ook zusje Noah de aandacht. Het zusje van de popster is gefotografeerd terwijl ze achter het stuur van een auto zat. Haar vader zat gewoon naast haar. In Amerika is het op 15,5 jaar pas toegestaan om auto te rijden, dus Noah werd bekeurd. Volgens insiders is het niet gek dat Noah nu al auto rijdt, ouders Billy Ray en Tish hebben altijd gezegd dat hun kinderen zich moeten gedragen als volwassenen. Zo kocht Miley op haar zeventiende al een huis. 

Toch lijkt het ons niet helemaal veilig…

Kristin Cavallari is zwanger

Kristin is nog maar net bevallen van zoontje Camden, maar het is nu al tijd voor gezinsuitbreiding. Kristin heeft al vaker gezegd dat ze snel een tweede wilde, dus dit kwam niet als een verrassing. Het is nog te vroeg om het geslacht te weten, maar de realityster hoopt op een meisje. 

Gefeliciteerd Kristin! 

Bron: ohnotheydidnt / nu
Bron beeld: reporters