News

Gossip Girl(scene) week 43

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Kim Kardashian & Kanye Verloofd

Bron beeld: Instagram

Kim Kardashian werd afgelopen maandag, op haar 33ste verjaardag, door haar vriend verloofde ten huwelijk gevraagd in een groot stadion in San Francisco en het was niet je doorsnee aanzoek, wat jullie waarschijnlijk ook niet van Kanye verwacht hadden.

Een 50-koppig orkest, een ring van 8 miljoen, de complete Kardashian-Jenner familie (die ook van niets wist) in de coulisse.. Wauw… Wij zouden ook geen nee zeggen.

Katy Perry draagt haren Taylor Swift & Miley Cyrus bij zich

Bron beeld: Reporters

Katy Perry draagt wel heel bijzondere items in haar tasje. Ze draagt namen haarlokken bij zich van Taylor Swift en Miley Cyrus bij zich. Katy heeft een paar jaar geleden een kleedkamer met de dames gedeeld, tijdens de Grammy's. Waarna ze vroeg of ze een haarlokje van ze mocht hebben en dat draagt ze sindsdien bij zich.

Dat het een beetje vreemd is, weet Katy zelf ook wel. Maar dat is naar eigenlijk zeggen haar geheim; ze is een beetje raar.. We still love her!

Kelly Clarkson is getrouwd

Kelly Clarkson is afgelopen week getrouwd met haar vriend man Brandon Blackstock. De trouwerij vond plaats in Tennessee, op de mooiste plek ooit, aldus mevrouw Blackstock.

Kelly kondigde in december vorig jaar haar verloving aan en plande deze zomer een extravagante trouwerij. Totdat het haar allemaal ineens te veel werd en ze besloot in het geheim te trouwen en dat gebeurde afgelopen weekend dus.

Congrats Kelly!

Rihanna weggestuurd Moskee

Bron beeld: Instagram

Rihanna is van het terrein van een moskee in Abu Dahbi. Rihanna poseerde bij een grote moskee in Abu Dahbi, iets wat de geestelijken niet konden waarderen. Rihanna plaatste de kiekjes op instagram, waarop ze heel veel kritiek kreeg, fans begrepen niet waarom Rihanna nu juist deze heilige plek gekozen had voor haar fotoshoot.

Rihanna was in Abu Dahbi voor een concert, inmiddels is de 25-jarige zangeres al lang weer vertrokken, afgelopen dagen was ze in Griekenland voor haar tournee.

Robert Pattinson is teveel bezig met feesten

Bron beeld: Reporters

Vrienden van Robert Pattison maken zich zorgen om de 27-jarige acteur. Hij is de laatste tijd meer bezig met vrouwen, feesten en muziek, dan met zijn acteercarrière. Robert's carrière ging goed tijdens zijn Twilight-dagen, maar daarna heeft de acteur weinig noemenswaardig meer gedaan.

Zijn vrienden maken zich zorgen om hem, als hij zich nu niet serieus bezig gaat houden met acteren, zal hij dan ooit nog een tweede kans krijgen?

Wij weten het wel.. wij zouden Robert zelfs een honderdste kans bieden!

Miranda Kerr en Orlando Bloom uit elkaar

Bron beeld: Reporters

Miranda loopt als haar fashionable self met haar schattige zoon Fynn over straat. Het model ziet er zorgeloos uit, terwijl er thuis een hoop gaande is. Het knappe koppel schijnt namelijk al maanden apart te leven. Oh no… Nadat Orlando Bloom en Miranda zes jaar samen waren, blijkt het sprookje toch echt over te zijn. 

Dat betekent dat de heerlijke acteur Orlando weer vrijgezel is, wat een goed teken is voor vele vrouwen. Toch is het jammer dat dit leuke koppel uit elkaar is.

Bronnen: Ohnotheydidn't, E! Online

Must reads 👀