Health

30 Day Wall Squat Challenge

De zomer is weer voorbij en de bikini's zijn veilig opgeborgen, maar dat betekent niet dat je nu je fitness routine kan laten voor wat het is. Alhoewel, het kan wel, maar je kent het cliché 'summer bodies are made in winter' vast wel. 😉 Daarom vraagt Girlscene je of je met de redactie meedoet aan de 30 Day Wall Squat Challenge. Doe jij mee?

Dit is tot nu toe de laatste uitdaging van Tribesports. Summer 2016, here we come! Dit keer gaan we voor de 30 Day Wall Squat Challenge voor de laatste keer de benen en billen te trainen. Ga er hard tegenaan, want er zijn geen rustdagen en na dertig dagen doe je vijf minuten lang de wall squat.


De eerste week begint licht met twee dagen 30 seconden, dan twee dagen 40 seconden tot aan een minuut binnen zeven dagen. Op de 30e dag houd je het vijf minuten vol en geloof ons: dat gaat branden! Werk extra aan de dijen en maak het zwaarder door een bal tussen je knieën te houden. Vind je dat te moeilijk? Houd dan dezelfde houding aan maar laat de bal achterwege.

Watch on YouTube


Wil je de andere challenges zien en anderen spreken die de uitdaging aangaan? Check dan deze pagina en houd meteen de gegevens per dag bij.

Word jij fit for summer met de 30 Day Wall Squat Challenge?