Health

30 Day Arm Challenge

De billen zijn vol en rond door de 30 Day Squat Challenge en de 30 Day Butt Challenge, maar er zijn natuurlijk meer lichaamsdelen die getraind kunnen worden. Tijdens de feestmaand heb je waarschijnlijk lekker gegeten en genoten, dus begin het jaar goed en doe samen met Girlscene de 30 Day Arm Challenge. Train onder andere je biceps, triceps en borst met de volgende oefeningen. Are you in?

Tribesports stuurde Girlscene deze challenge toe. In plaats van een oefening (zoals bij de 30 Day Squat Challenge) doe je net zoals de vorige keer drie oefeningen om je armen optimaal – maar snel – te trainen. Dit houd je een maand vol. Als je goed het resultaat wilt zien raden we je aan om voor en na foto's te maken! 


Deze keer zijn er wel rustdagen, namelijk op dag 8, 16, 21 en 26.

De oefeningen die je uitvoert zijn tricep dips, push ups en bicep curls. Weet je niet hoe je die oefeningen doet? Bekijk dan onderstaande video's.

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

Voor de oefeningen heb je een bank of stoel nodig en gewichten. Bank of stoel gebruik je voor de tricep dips en de gewichten gebruik je voor die bicep curls. Heb je geen gewichten? Gebruik dan iets uit de keuken wat zwaarder weegt. Bijvoorbeeld flessen met frisdrank of een pak suiker, alleen is suiker niet heel handig om vast te houden tijdens de oefening. 

De maand begint eenvoudig met 10 tricep dips, 5 push ups en 2x 5 bicep curls. Na 30 dagen kun je 3x 30 tricep dips, 3x 20 push ups en 8x 5 bicep curls. Tussen de oefeningen door is het belangrijk om even rust te houden en houd je ook aan de rustdagen om je spieren rust te gunnen.

Wil je meer challenges zien van Tribesports? Check dan deze pagina. Je kunt daar ook je gegevens bijhouden per dag en anderen joinen die de Arm Challenge doen.

Ga jij de 30 Day Arm Challenge doen?

Must reads 👀