Health

30 Day Butt Challenge – doe jij mee?

Het heeft even geduurd, maar Girlscene heeft een nieuwe 30 Day Challenge voor jou! De 30 Day Squat Challenge was een groot succes, maar maak je geen zorgen als je inmiddels gestopt bent met de squats… Er is namelijk een nieuwe challenge waarin je een maand lang uitgedaagd wordt om aan je Beyoncé bootay te werken. Wil jij in december er mooi uitzien in je feestjurkje? Doe dan mee!

Tribesports was zo lief om Girlscene te voorzien van maandenlange inspiratie (en huiswerk!) en zij dagen jou nu ook uit. We squatten wat af na lange dagen op de redactie waar we voornamelijk zitten en zo nu en dan een taartje eten. Maar dit keer dagen we je uit om samen met ons een nieuwe variant van de Squat Challenge te doen. We trappen af met… *trommelgeroffel*

De 30 Day Butt Challenge.


Up your game, girls! We gaan voor strakker en voller zodat de billen in december er uitzonderlijk goed uitzien in de strakke jurkjes tijdens de feestdagen. Per dag doe je een x aantal squats, lunges en bridges. Als je niet weet hoe deze oefeningen moeten is het verstandig om de onderstaande video's te bekijken.

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

Deze keer doe je niet alleen squats, maar ook lunges en zelfs een derde oefening: bridge. De verhouding squat/lunge/bridge is anders ten opzichte van de 30 Day Squat Challenge. Je begint op de eerste dag namelijk met 15 squats in plaats van 50, maar daarnaast moet je wel 10 lunges doen en de bridge oefening 20 seconde volhouden. Er zijn deze keer geen rustdagen, maar op zich heeft iedereen wel 5 minuten over op een dag om de oefeningen uit te voeren. Desnoods slaap je wat later. 😉 

Per dag werk je naar het einddoel toe: 100 squats gevolgd door 100 lunges en 200 seconde bridge én dat felbegeerde kontje waar je een maand voor traint.

Wil je meer challenges zien van Tribesports? Check dan deze pagina. Je kunt daar ook je gegevens bijhouden per dag en anderen spreken die de Butt Challenge doen.

Dus ladies: are you in?