Health

9x meiden die work-out video’s maken

Wij houden wel van een work-out op zijn tijd, maar iedere keer dezelfde work-out is saai. Daarom bekijken we vaak video's op YouTube of Instagram, om inspiratie op te doen voor onze eigen work-outs. Onze favoriete digitale fitness chicks hebben we op een rijtje gezet en delen we vandaag met jou!

Blogilates

Je haat haar of je houdt van haar, Cassie van Blogilates. Cassie maakt work-out filmpjes met op de achtergrond popmuziek. Cassie’s ouders waren eigenlijk van plan dat hun dochter dokter zou worden, Cassie had een eigen plan en ging na haar studie biologie niet verder studeren, maar work-outfilmpjes maken. Haar blog en YouTube account zijn extreem populair en Cassie heeft er nu haar fulltime job van gemaakt.

Sarah Fit

Sarah uploadt iedere dinsdag een work-out video op haar YouTube kanaal. Deze 20-something blondine uit Boston probeert jonge vrouwen clean te laten eten en fit te laten voelen in hun lichaam, zodat ze zelfverzekerder worden.

Tone It Up

Karena en Katrina zijn twee prachtige meiden die hun work-outs meestal op het strand toen. Daardoor krijgen we direct al zin om een work-out te gaan doen.

Jennifer Phelan Pilates

Jennifer studeerde journalistiek aan de universiteit en raakte tijdens haar studie geïnteresseerd in Pilates. Ze ging lesgeven en kwam tot de conclusie dat het lesgeven niet zomaar een bijbaantje was, maar dat ze er haar echte baan van wilde maken. Inmiddels geeft Jennifer niet alleen lessen offline, maar ook online op haar YouTube-account.

Lauren Hefez

Lauren heeft een dansachtergrond en gebruikt dat in haar work-outs. Ze maakt niet alleen filmpjes voor YouTube, ze geeft ook offline lessen. Volgens Lauren moeten work-outs vooral LEUK zijn.

Tara Styles Yoga

Tara Styles maakt yoga- en receptenvideo’s. Maar Tara doet meer dan video’s maken, ze heeft ook een heel populaire blog waar ze veel recepten op plaatst. Haar blog is super populair en wordt geprezen door onder andere Vogue en The New York Times.

Charlie James

Heb jij behoefte aan wat heftige work-outs? Dan ben je bij Charlie James aan het juiste adres. Met dagelijks nieuwe high intensity work-outs. Zweet gegarandeerd!

Soniatlev

Het Franse model Sonia plaatst naast jaloersmakende foto’s van haar figuur, ook work-out filmpjes op Instagram. Leer in 15 seconden hoe Sonia haar super strakke lijf in vorm houdt.

Censkiii

Welk meisje vind jij het leukst?