News

Miley Cyrus’ Trainer onthult haar heftige work-out

Dat Miley Cyrus een super strak buikje heeft, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Miley laat geen situatie onbenut om haar afgetrainde buik met de wereld te showen. Maar wat doet Miley nu precies voor dat super strakke buikje? Haar Pilates trainer Mari Winsor doet een boekje open.. We kunnen je alvast vertellen, met 40 crunches iedere avond kom je er niet..

Miley traint nu bijna twee jaar samen met Mari Winsor, de grondlegger van Winsor Pilates. Toen Miley haar training bij Mari begon, trainden ze acht maanden lang iedere dag samen. Miley wilde een 'nieuw lichaam' voor haar muziekcarrière en was (en is nog steeds) extreem toegewijd aan haar Pilates. Misschien kun je je dit soort foto's nog wel herinneren, gemaakt nadat Miley Mari's studio bezocht (begon 2012 werden er iedere dag van dit soort foto's van Miley in yoga-wear gemaakt).


Bron beeld: Reporters

Maar Miley is nog steeds in training bij Mari Winsor, ze brengt nu alleen niet meer dagelijkse bezoekjes aan haar studio, want Mari heeft onlangs een Pilates studio bij Miley thuis geïnstalleerd. Ja, zo kan het natuurlijk ook…

Als Miley en Mari samenwerken doen ze niet gewoon een paar crunches. Ze doen een work-out van minstens 30 minuten. Om de work-out goed te doen, moet je leren dat je je navel in je onderrug drukt, met 40 crunches iedere avond kom je er (helaas) niet. 


Bron beeld: Reporters

Wil jij ook zo'n buikje als Miley? De kans dat je net als Miley dagelijks een Personal Trainer uit LA kan inschakelen is niet heel groot, maar er is goed nieuws.. Mari Winsor heeft een aantal Winsor Pilates DVD's gemaakt, zodat jij thuis ook Mari's work-outs kunt doen. Natuurlijk zijn er op YouTube ook work-outs van Mari Winsor te vinden.

Doe bijvoorbeeld deze 20 minuten work-out voor het hele lichaam:

Krijg je door het doen van bovenstaan filmpje het lichaam van Miley? Dat is nog maar de vraag.. En je moet je natuurlijk ook afvragen of je dat wel wil. Ieders lichaam is anders gebouwd en Miley heeft zoveel mensen om haar heen die haar helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Staar je niet blind op het strakke buikje van Miley, sport regelmatig, verzorg je lichaam goed en love your body!

Kende jij Winsor Pilates al? Wat is jouw favoriete work-out? Of vind jij de woorden 'favoriet' en 'work-out' dus écht niet bij elkaar passen ;-)?

Bron: E! Online

Must reads 👀