Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?

Sarah Jessica Parker

Als Sarah Jessica Parker niet hooggehakt het huis verlaat, doet ze dat wel op sneaker wedges. Haar grijze schoenen combineert ze met een petrol broek en blauwe trui. Om haar arm draagt de Sex and the City ster een legergroene designer tas.  

Rita Ora

Zangeres Rita Ora verlaat de Rimmel fotostudio voor een muziekstudio. Ze showt haar strakke buik in een witte crop top die ze combineert met een bomberjas, baggy jeans en (plateau) sneakers. Om haar arm bungelt een Chanel tas. 

Katy Perry

Vorige week shopte Katy Perry nog in Parijs en een paar dagen later was ze alweer onderweg naar een concert van haar liefje John Mayer in Hollywood. Haar concert outfit bestaat uit een bloemenjurkje met pofmouw en strik, dun riempje om haar taille te accentueren en high heel booties aan haar voeten.

Kylie Jenner

Haar ouders gaan scheiden, maar Kylie en zus Kendall houden zich goed staande. Tijdens een lunch met vriendin draagt Kylie een strakke spijkerjurk die ze combineert met grijze sokken en jelly schoenen die jij vroeger waarschijnlijk ook had (zonder hak). Haar accessoires bestaan uit twee gouden armbandjes en een korte ketting om haar nek. 

Kendall Jenner

Kendall Jenner laat haar lange benen zien in een korte jeans short. Verder draagt het model een muscle tee top waar je een sneak peek van haar panter bh ziet, stoere schoenen en een grote (Ray Ban inspired) zonnebril.

Miranda Kerr

Na een hectische Fashion Week maand is Miranda terug in haar stad New York. Op deze foto verlaat ze net haar appartement met haar schattige zoontje Flynn. Het topmodel ziet er weer stylish uit met een paar lieslaarzen, korte rok, grijze kasjmier top en een oversized jas. Verder draagt ze een Chanel tas bij haar.

Britney Spears

Britney Spears heeft een tan afspraak en komt met baggy Victoria Secret joggingbroek bij de salon aan. Haar paarse vest matcht bijna met haar fuchsia Nike schoenen. 

Avril Lavigne

Avril Lavigne is net terug in Los Angeles met haar man. De zangeres combineert stoer met lief: ruige top en legerbroek met een Hello Kitty tas. Op haar neus staat de Aviator zonnebril van Ray ban en aan haar voeten heeft ze een paar sandalen. 

Alessandra Ambrioso

Victoria Secret-model Alessandra Ambrioso ziet er fit uit voor de komende show van het lingeriemerk. Naast de catwalk ziet ze er casual uit in een donkerrode broek en tijger top. Haar Chanel tas hangt om haar lichaam heen en aan haar voeten heeft Alessandra Ash sneaker wedges.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie loopt als een model over de straten van New York. Aan haar voeten draagt ze enkellaarzen met hoge hak die ze combineert met een strakke donkerblauwe skinny jeans. Haar top is casual en wit wat ze oppimpt met een mooie leren jas. Haar cat eye zonnebril lift haar gezicht en aan haar arm hangt een designer tas.

Wie rockt de look?

Must reads 👀