Beauty

Berlijn, Katy Perry & Killer Queen XXL diary

Over de vraag of ik Katy Perry in Berlijn wilde interviewen, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken! Dinsdag 24-09 vertrok ik samen met de lovely Vera Camilla en Carla Koopman (PR Manager Coty Benelux) naar Berlijn. Drie dagen in bruisend Berlijn met genoeg leuks op de planning: een parfumworkshop, een bloggersdiner, Killer Queens launch @ Douglas en natuurlijk het spannendste van alles: een interview met miss Perry herself!

Even een traditioneel kiekje vanuit het vliegtuig… Op naar Berlijn!

Een selfie vanuit het vliegtuig & de veelgebruikte hashtag #KILLERQUEEN

Gütentag herfstachtig Berlijn!

De entree van het geweldige en sfeervolle Adlon Hotel! Een hotel waar je u tegen zegt: gigantische kamers, een super-de-luxe en uitgebreid ontbijt, zeer goede service & erg sfeervol!

Op de kamer werd ik verwelkomt door een leuke goodiebag met hoe kan het ook anders het overheerlijke Katy Perry parfum erin + matchend tasje! Ik heb hier onlangs een Girlscene bezoeker mee blij gemaakt 🙂 Enjoy!

Na een touch up in de hotelkamer was het alweer tijd om te eten, en waar kun je dat het beste doen bij een typisch Duits restaurant. De naam 'overheerlijke schnitzels' doen zij eer aan, want zie hieronder de meest gigantische schnitzel everrrrrr….

Is ie groot of is ie groot 😉 En lekker dat hij was, yummy in my tummy!

Op de terugweg naar het hotel kwamen we deze Katy Perry advert tegen! Oehhhh het interview kwam steeds dichterbij, spannend!

De eerste dag is a wrap, dus tijd om heerlijk te gaan slapen in een master bed!

Een nieuwe dag met een nieuwe planning: een Katy Perry Killer Queen parfumworkshop met voorafgaand een Royal Cake Raffle. Kennen jullie dat? Het is een soort van touwtje trekken uit een prachtige taart die eigenlijk te mooi is om aan te snijden. Aan elk touwtje/lintje zit een bedeltje, waarvan drie lintjes een exclusiever bedeltje hebben. Wie het exclusievere bedeltje trekt heeft een prijs! Zie hieronder de prachtige taart..

Alle internationale en nationale (de lieve Vera Camilla) bloggers om de taart met de hoop de hoofdprijs!

Zie hierboven de drie exclusieve bedeltjes. Helaas behoorde ik niet tot de gelukkige winnaressen! De eerste prijs was een prachtige ketting, armbang en oorbellen, de tweede prijs was een armband en de derde prijs waren de oorbellen.

Na de royale cake raffle kon de parfumworkshop beginnen en dit was niet zomaar een parfumworkshop, nee nee dit was geheel geblinddoekt. Super leuk! Ruiken, voelen en proeven spelen hierin een belangrijke rol, spannend!

Hierboven zie je alle ingrediënten van het Killer Queen parfum uitgestald, van de rode fluweelbloem tot praline macarons.

Stiekem gekiekt door een van de fotografen..

Natuurlijk ging ook deze happening gepaard met overheerlijke lekkernijen. Zie hierboven de goedgevulde high tea etagères!

Na de workshop kon je ook nog met het parfum + bijpassend kroontje op de foto. 

Whaaa het grote moment: HET interview met the one and onlye Katy Perry & een fotomomentje met haar. Wat is Katy een inspirerende, grappige & bloedmooie vrouw! Ik ben echt super blij dat ik de eer had haar te mogen interviewen!

Na het interview vertrokken we richting de Douglas, waar ze het parfum officieel zou lanceren! Zie hier de fans die rijen dik stonden te wachten om een glimp van Katy Perry op te vangen.

Katy arriveerde geheel in stijl: achterop een stoere motor!

Ze nam ruim de tijd om met bijna al haar fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen! Dit op ongenoegen van de fotografen, zie hieronder een video van een stelletje ongeduldige fotografen die Katy gewoon uitjoelden :O

 

Natuurlijk mogen de snapshots van Katy Perry bij Douglas niet ontbreken!
 
Na de lancering bij Douglas maakten Vera en ik ons klaar voor het etentje. We mochten zelfs sieraden uitzoeken om bij het etentje te dragen & vervolgens te houden, like OMG! Kijk ons shinen 🙂

Na een korte wandeling door Berlijn kwamen we terecht in een ietwat luguber steegje, daar scheen het restaurant te liggen. Eenmaal door de fab. deur kwamen we in een super gaaf restaurant terecht, genaamd: 'Cookies Cream'. Echt een aanrader!

 
Als voorgerecht kregen we: watermeloen met geitenkaas + een chutney met pijnboompitjes.
 
Als hoofdgerecht hadden we een gegrilde aubergine met teriyaki saus + mais, boontjes en popcorn. Juist je leest het goed: popcorn 😉 Echt een vreemde combinatie, maar echt verrassend lekker! Helaas ziet het er op de foto een beetje ongelukkig uit…
 
Als toetje kregen we een chocoladebrownie met ijs & lychee voorgeschoteld. Wederom: overheerlijk!
 
En toen brak alweer de laatste dag van de Katy Perry trip aan! Gelukkig hadden we nog wat vrije tijd om Berlijn een beetje te verkennen en natuurlijk te shoppen. En hoe begin je de dag nu beter dan met een heerlijk kopje koffie bij KaffeeMitte @ Weinmeisterstrasse 9a?! 
 
Na een intensieve shopsessie krijg je natuurlijk trek! Daarom aten we deze heerlijke burgers + frietjes bij het hotel, guilty pleasure :$  Alvast een goede (slechte) bodem voor de terugweg…
 
Wat waren die drie dagen snel voorbijgegaan zeg 🙁 Het gezegde: 'de tijd vliegt als je het naar je zin hebt' is hier zeker gepast. Het waren drie topdagen met als hoogtepunt natuurlijk Katy Perry, een interview om niet meer te vergeten. Heb je het interview gemist en wil je het nog graag teruglezen? Klik dan hier
 
Berlijn je was fijn! Liefs, Danique