Beauty

Lush limited edition wintercollectie!

Hmmm, de nieuwe Lush limited edition wintercollectie is om te smullen! Toen het heerlijk ruikende pakket arriveerde konden we op de redactie niet wachten om het uit te pakken. De geur van de zepen en bruisballen is super lekker en het ziet er ook nog eens heel cute uit. Als je hier niet hebberig van wordt… Lees snel verder om nieuwe producten uit de wintercollectie te bekijken.

De nieuwe collectie glittert en sprankelt aan alle kanten. De glitter is trouwens niet van plastic en de nieuwe bodylotions uit de collectie bevatten geen conserveermiddelen, dus de producten zijn lekker natuurlijk zoals we van Lush gewend zijn. Naast bodylotions en (glitterende) bruisballen zit er ook gezichtsverzorging, bath ballistics, bath melts – niet in dit artikel – en douchegel in de collectie.

Gold FUN € 9,95 veganistisch

Laten we beginnen met het limited edition FUN product. Gold FUN is een 4-in-1 veganistische klei, douchegel, badschuim en shampoo. Wow! Deze rol ruikt in ieder geval erg lekker en het is handig dat je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Santa's lipscrub € 9,50

De lipscrubs van Lush komen altijd in een handig klein potje. Santa's lipscrub heeft een colasmaak in combinatie met een cakegeur en verwijdert alle dode huidcellen van jouw lippen. Het werkt als volgt: pak een klein beetje op jouw vinger en masseer het op – droge – lippen. Je kunt het aflikken of afdeppen met een natte washand en tada… mooie lippen!

Showergel € 6,95 of € 8,50 / 100 ml veganistisch


De showergels van Lush zijn erg fijn én ruiken lekker. Bovendien is het een veganistisch product. Snow Fairy keert elk jaar terug in de wintercollectie en ruikt heel zoet naar zuurstokken en bubblegum. Rose Jam is geïnspireerd op Turkse rozenjam en de geur is een mix van rozen, arganolie en citroen. Ponche is feloranje en echt winterproduct. Sinaasappel, kaneel, pruimen en tequila samen is een spannende combinatie, maar het werkt! 

Snow Fairy € 6,95 100 ml / € 13,95 250 ml / € 21,95 500 ml
Rose Jam € 8,50 / 100 ml / € 17,95 250 ml / € 29,95 500 ml
Ponche € 8,50 / 100 ml / € 17,95 250 ml / € 29,95 500 ml

Bath ballistics
De bruisballen van Lush bevatten etherische oliën om jouw huid goed te verzorgen. Laat het water van het bad lopen, gooi een bath ballistic in het water en geniet!


Bovenste rij: Snowman, Luxury Lush Pud
Onderste rij: So White, Bombardino, Cinders

Snowman € 4,95 veganistisch
Versgebakken cake in combinatie met cacaoboter… Dat klinkt als een match made in heaven. Snowman is geschikt voor meiden met een droge huid, omdat cacaoboter de huid verzorgt. 

Luxury Lush Pud € 5,95 veganistisch
Deze grappige bruisbal kleurt het water paars met pasteltinten en ruikt naar lavendel en ylang ylang. 

So White € 5,95 veganistisch
So White ruikt naar frisse appel en laat een schuimlaagje achter op het water. De geur pept je meteen op!

Bombardino € 3,95 veganistisch
Een kleinere bruisbal die net zo lekker ruikt als de grotere versies. Bombardino ruikt naar lemon cheesecake.

Cinders € 3,95 veganistisch
Misschien heb je wel van Cinders gehoord als je Amerikaanse beauty guru's op YouTube volgt. Het ruikt naar kaneel, wat je gelijk aan de wintermaanden doet denken.

Bubble bars
Als je houdt van bubbels in je bad, moet je een bubble bar nemen! Verkruimel (een deel van) de bubble bar onder de kraan met stromend water. De oliën verzorgen de huid en in de bubble bars zijn geen conserveermiddelen gebruikt. Dus ze zijn extra lief voor de huid!

Bovenste rij: Christmas Eve, Candy Mountain
Onderste rij: Father Christmas (bath ballistic), The Penguin

Christmas Eve € 5,95 veganistisch
Deze bubble bar werkt net zo ontspannend als Luxury Lush Pud door ylang ylang en jasmijn.

Candy Mountain € 5,25 veganistisch
Als je houdt van zoet is deze bubble bar iets voor jou.

Father Christmas € 5,95 veganistisch
De mandarijnolie in Father Christmas zouden winterblues moeten voorkomen. Fijn voor meiden met een winterdipje. 

The Penguin € 5,25 veganistisch
Een kleine bubble bar die voor veel schuim zorgt en een mandarijngeur. De pinguïn ziet er cute uit, ook niet onbelangrijk. 😉

Gezichtsverzorging en bodycare
In de collectie zitten twee gezichtsproducten en twee producten om je lichaam te verzorgen. Let the Good Times Roll is een scrub, Bûche de Noël is een gezichtsreiniger en Sikkim Girls en Celebrate zijn zachte bodycrèmes.
Bovenste rij: Let the Good Times Roll, Sikkim Girls
Onderste rij: Bûche de Noël, Celebrate

Let the Good Times Roll € 10,95 / 100 gram veganistisch
Let the Good Times Roll is een milde scrub waar je maar een klein beetje per keer van nodig hebt. Pak een kleine hoeveelheid en meng het met water tot een pasta. Masseer het zachtjes over je gezicht en spoel het af. 

Sikkim Girls € 39,95 / 100 gram 
De naam Sikkim Girls komt van de gelijknamige meiden die sensueel dansen. Verwacht daarom een sensuele geur van jasmijn, frangipani, tuberoos en vanille. De bodycrème is prijzig, maar bevat geen conserveermiddelen en laat je huid zacht en geparfumeerd achter. 

Bûche de Noël € 10,95 / 100 gram veganistisch
Bûche de Noël is een gezichtsreiniger die tegelijkertijd dode huidcellen verwijdert. Gemalen amandelen en porseleinklei reinigen en pakken dode huidcellen aan, terwijl de cacaoboter, brandy en gedroogde vruchten zorgen voor een gezonde huid. Deze reiniger moet je ook met water tot een pasta mengen voordat je het zachtjes op je huid masseert. Een bijzondere combinatie! 

Celebrate € 24,95 / 250 ml veganistisch
Braziliaanse sinaasappelolie, limoenolie en cognacolie geven een milde maar frisse geur aan de Celebrate bodycrème. Ook deze crème is zonder conserveermiddelen en laat je huid goed aanvoelen.

Douchezeep
Misschien zijn de zepen van Lush wel het populairste product. Bijna iedereen kent de klassieker Honey I Washed The Kids, maar voor de wintermaanden brengt Lush weer fijne zepen terug in de collectie. 
Bovenste rij: Angel's Delight, Snow Globe
Onderste rij: Orange Jelly, Snowcake, Mr. Punch

Angel's Delight € 5,95 / 100 gram veganistisch
Deze limited edition zeep keert elk jaar terug in de wintercollectie. Het is een fruitige geur, maar eigenlijk zou iedereen het even moeten ruiken!

Snow Globe € 5,95 / 100 gram veganistisch
Snow Globe heeft een geur die perfect is voor 's ochtends onder de douche. Je wordt er meteen wakker van.

Orange Jelly € 6,50 / 100 gram veganistisch
Sinaasappel komt veel terug in de collectie en ook in deze zeep. Deze zeep is net zoals Snow Globe een ochtendzeep.

Snowcake € 5,95 / 100 gram veganistisch
Snowcake keert ook ieder jaar terug in de wintercollectie van Lush. Het is een populair product met een marsepeingeur.

Mr. Punch € 6,95 / 100 gram veganistisch
Traditionele Mexicaanse punch met gin, dat is Mr. Punch. 

Girlscene's favorieten
Dat waren veel producten, maar welke zijn echte aanraders? Van de zepen moet je zeker Angel's Delight proberen – of op z'n minst ruiken – en Snow Globe of Orange Jelly kopen als je 's ochtends moeite hebt om wakker te worden. De Celebrate bodycrème is dun en verzorgt de huid goed. Met bubble bars en bath ballistics zit je sowieso niet fout. Je hoeft dus alleen een te kiezen die je lekker vindt ruiken! En als je van zoet houdt, moet je zeker Snow Fairy kopen.

Dit is nog niet eens de hele collectie, dus neem zeker een kijkje in de Lush winkels. De Lush wintercollectie is vanaf 4 oktober te koop.

Wat vind jij van de wintercollectie van Lush? Welke producten wil je kopen?