Lifestyle

It’s here: Katy Perry’s videoclip voor ‘Roar’

Katy Perry's carrière gaat als een speer! Binnenkort gaat zij een nieuwe parfum uitbrengen én ze heeft voor de achtste keer een nummer 1 hit gescoord in Amerika! De achtste hit is natuurlijk haar nieuwe single 'Roar', die we hier op de redactie al grijs draaien. En nu kunnen we ook de bijbehorende videoclip zien! Wij kunnen je alvast verklappen dat de clip erg uhhh… wild is. 


Bron

Robin Thicke zal niet blij zijn met Katy Perry. De zangeres heeft hem namelijk na twaalf weken van de troon gestoten in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Maar ook Lady Gaga heeft het zwaar te verduren. Miss Gaga & Miss Perry brachten bijna tegelijkertijd een single uit en velen zagen dit als een 'wedstrijd'. Ook wij hebben de twee dames tegenover elkaar gezet in een sound-off. De strijd lijkt nu definitief te zijn gewonnen door Katy Perry! 

Afgelopen week was 'Roar' het meest gedownloade en de meest gestreamde single in Amerika. Tijd voor een videoclip dus! Katy vergelijkt de clip met de serie 'Lost' en Destiny's Child's 'Survivor' videoclip. 

In de videoclip zien we dat Katy een vliegtuigcrash overleeft. In eerste instantie is zij gekleed op een safarivakantie, maar moet zich natuurlijk aanpassen voor het leven in de jungle. Naarmate de clip vordert, zien we dat Katy zich steeds meer thuisvoelt in de jungle en veel dierenvrienden maakt. Katy's grootste dierenvriend? Ripley de aap! 


Bron

Bekijk hieronder de videoclip van 'Roar':

Wat vind jij van de videoclip? Yay? Or nay?

Bron: 3fm, showniews, mtvstyle, eonline

Must reads 👀