News

Gossip Girl(scene) week 35

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Reporters

Kylie Jenner heeft nog geen twee weken haar rijbewijs en ze is nu al ergens tegenaan gebotst. Ze botste met haar spiksplinternieuwe Mercedes tegen de auto voor haar. De reden? Daar zijn we nog niet achter, maar we lazen laatst wel in een interview met één van haar zussen dat de paparazzi continu Kylie (en hunzelf) volgen, wat super gevaarlijk is aangezien Kylie nog maar net haar rijbewijs op zak heeft..

We hopen dat er geen ergere ongelukken gaan gebeuren..


Bron beeld: Reporters (foto uit 2010)

Er was een periode waarin bijna alle Gossip Girl acteurs en actrices het met elkaar deden. Ed Westwick was met Jessica Szohr, Blake Lively met Penn Badgley en Leighton Meester met Sebastian Stan. Inmiddels zijn alle koppels uit elkaar. Blake is getrouwd met Ryan Reynolds, Leighton is samen met The OC-acteur Adam Brody, maar…..

Deze week werden Ed Westwick en Jessica Szohr weer samen gespot toen ze boodschappen deden bij Whole Foods in West Hollywood. Interesting.. Zou het on-again-off-again koppel nu dan echt samen zijn? We'll keep you posted.


Bron beeld: Reporters

Miley Cyrus kwam afgelopen week heel veel in het nieuws. Eerst bracht ze een nieuwe single uit (Wrecking Ball), daarna gaf ze een wel heel seksueel getint optreden tijdens de VMA's en later deze week lekte haar single met Justin Bieber 'Twerk' uit.

Maar dat is niet de enige muzikale samenwerking van Mrs. Twerk. Miley verliet de VMA's zondagavond eerder dan de rest en dat was niet omdat ze het niet naar haar zin had. Miley zou namelijk samen met Kanye de studio ingedoken zijn om een remix van Kanye's nummer 'Black Skinheads' op te nemen.. Wij zijn heel benieuwd hoeveel hiervan waar is en wanneer we de remix kunnen beluisteren.


Bron beeld: Reporters

Fergie en haar man Josh Duhamel zijn afgelopen week ouders geworden van een gezonde zoon. De naam van het kleine hummeltje? Axl Jack Duhamel. Wat vinden jullie van deze super stoere naam?


Bron beeld: Reporters

Toen One Direction het podium beklom tijdens de VMA's, leek het erop dat Taylor Swift tegen haar BFF Selena Gomez zei "Shut the fuck up". We kunnen natuurlijk allemaal wel raden waarom Taylor dat gezegd zou hebben, ze is niet bepaald 'on good terms' met haar ex Harry Styles.

Toen Selena Gomez deze week op de rode loper voor de première van haar nieuwe film 'Getaway' verscheen vroeg een journalist aan haar wat Taylor nu precies tegen haar zei. Maar Selena was daar niet van gediend, ze antwoordde "Dat hoef je niet bij mij te proberen. Vriendinnen zouden meer voor elkaar moeten opkomen, daar ben ik voor."

Good for you Selena, we zijn het helemaal met je eens.

Bronnen: Oh no they didn't, Nu.nl, E! Online

Must reads 👀