Lifestyle

Kerstcadeau man? Dit zijn dé perfecte presentjes voor de man(en) in je leven

Wat kan ik voor mijn vader kopen met kerst? Een kerstcadeau kopen voor het geslacht van Mars is lastig. Maar het is nog moeilijker om een bijzonder kerstcadeau voor je vriend te kopen of een andere belangrijke man in je leven. Heb je hem al een foto gegeven op canvas en ben je de deo/parfum/boxer-fase voorbij? Kerstcadeau’s voor mannen kopen is geen probleem meer met onze tips.

Kerscadeau man: wat koop je voor een man met kerst?

 

1. Put a ring on it
Sieraden, veel meer mannen beginnen het te dragen en we love it. Met een mooie stalen ring, een gouden horloge of een zilveren armband zal goed in de smaak vallen. 

 

2. Customize schoenen 
Geef hem een uniek paar schoenen van Nike bijvoorbeeld! 

 

3. De liefde van een man gaat door de maag
Kook zijn favoriete maaltijd. Verras hem op deze speciale dag. 

4. Je ruikt goed
Het is een big turn on als een man lekker ruikt. Wij hebben een paar heerlijke parfums op een rijtje gezet voor je. Het is in dit geval handiger om de man waar het om gaat mee te nemen, omdat parfum op elke huid anders ruikt.

5. Shop till you drop
Shoppen, mannen hebben er een bloedhekel aan. Vaak moeten we ze van de bank af sleuren om op pad te gaan met een chagrijnige man. Daarom doen wij het maar achter hun rug om. Zo hebben ze aan wat wij leuk vinden en kun je zelf lekker met vriendinnen shoppen. More fun!
 

5. Kaartje voor een (voetbal)wedstrijd
Voetbal, hockey, basketbal… Koop een kaartje voor een wedstrijd.

6. Relax
Een dagje welness staat gelijk aan een dagje vakantie. Kom heerlijk tot rust in de stoomcabines, zwem tot je erbij neervalt en ga daarna een hapje eten. Zo geef je hem een cadeautje, maar stiekem ook jezelf. Aan het eind van de dag ben je helemaal ‘rozig’. Lekker!  

 


Pokerset

7. Pokerset
Het ideale cadeau voor de pokerliefhebber. Als je zelf ook van spelletjes spelen houdt, dan is het een echte win-win situatie, right? 😉

8. Huh? Is dat jou hoofd?
Hoe hilarisch is het als hij wakker wordt en naar bed gaat met je. Dat kan met een teddybeer waar jou foto op zit, zodat hij altijd aan je denkt voordat hij in slaap valt.

9. Weekendje weg 
Een weekendje weg in Nederland is perfect om er samen tussenuit te gaan.

10. 100 redenen waarom jij hem leuk vindt in gelukskoekjes
Persoonlijker kun je het niet maken!

11. Een mooie camera 
Om jullie speciale momenten vast te leggen.

Instax mini
 

12. Kaartje voor een cabaret voorstelling

Wie vind het nou niet heerlijk om een hele avond te gieren van het lachen? 

13. Kaartje voor een concert

Zijn favoriete artiest live zien is iets wat hij totaal niet gaat verwachten. Plus het is kei romantisch om samen te dansen op zijn favoriete nummertjes. 

14. Leuke kaart/bord spellen 

Voor die regenachtige dagen op de bank is dit cadeau ideaal. Lekker de strijd met elkaar aan gaan of juist met vrienden erbij. 

pool game

Pool spel, HEMA | €17,50

15. Plaatjes draaien

Platen zijn niet alleen geweldige muur decoraties, het is ook goud om ze te draaien. Een platenspeler kost vaak wel iets meer, maar hey, heb je ook iets wat je hem volgend jaar kan geven 🙂

16. Computerspelletje

Waarschijnlijk vind jij dit cadeau minder leuk om te geven omdat je al maanden probeert hem van de playstation af te krijgen. Toch zijn mannen vaak erg blij met dit cadeau en jij kan in de tussentijd rustig je eigen ding doen. Win win! 

17. Fotoshoot

De meeste mannen hebben niet zo veel foto’s van zichzelf of van jullie samen. Een fotoshoot is niet alleen fijn voor zijn linkedin profiel maar ook voor jullie memories. Zeg maar cheese!

18. Sexy time

Oke, het ligt er een beetje aan, maar de meeste mannen worden erg blij van sexy time. Doe dat ene setje aan die hij zo mooi vind en strooi wat rozenblaadjes op bed. Jij bent zijn mooiste cadeautje!

19. Een nieuw hoesje voor zn telefoon

Mannen houden van gadgets. Een telefoon hoesje is niet al te duur, en super handig! Koop er bijvoorbeeld een met een opberger voor zijn pasjes, of een oplaadbaar hoesje. Dan is zijn telefoon nooit meer leeg als jullie net een leuk telefoon gesprek hebben. Gunstig 🙂

Hoesje telefoon

Mobiparts Classic Wallet iPhone 12 Pro / iPhone 12 hoesje Groen | €14,90

20. Cheers!

Kerst is de ideale feestdag om te proosten op jullie liefde met een goed glas bubbels. Veel merken komen met special editions en de flessen zien er extra mooi uit. Dit cadeautje is niet alleen heerlijk om te krijgen, maar ook helemaal passend in de kerstsfeer. Cheers love birds

Moet & chandon

Moët & Chandon Brut Imperial, 37,5CL | €24,50