Beauty

Honeymania Bath & Body by The Body Shop

Houd jij van de geur van honing? Dan heb je geluk, want The Body Shop brengt een Honeymania Bath & Body-lijn uit! Honing ruikt niet alleen lekker, maar het heeft ook hydraterende eigenschappen die jouw huid voeden en fluweelzacht laten aanvoelen. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe lijn? Lees dan snel verder voor alle details! 

De slogan van The Body Shop is 'Beauty With Heart'. Ze proberen altijd zo natuurlijk en eerlijk mogelijk hun producten te maken. Voor de Honeymania Bath & Body-collectie is gebruik gemaakt van Community Fair Trade-honing uit Ethiopie. Zo zijn de producten niet alleen heerlijk voor de huid, maar ook goed voor het milieu! Dat is nog eens zorgeloos genieten. 

Wij testten een paar Honeymania-producten voor je uit! 

Bubble Bath Melt

Neem een ontspannend bad met deze bath melt!  Hij ruikt heerlijk zoet naar honing. De substantie van de badzeep ziet er fluweelachtig uit en ik wil er gewoon met mijn hand doorheen gaan! Eenmaal in bad laat de geur mij helemaal ontspannen. Ook leuk: hij schuimt goed! Na het bad voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan. Ja, hier wil ik wel vaker mee badderen!

Bubble Bath Melt is verkrijgbaar voor €12,- (300 ml.). 

Body Butter

Heb je een droge huid? Na het gebruik van deze Body Butter niet meer! Mijn huid voelt met dit goedje zijdezacht aan, ik heb het expres ook goed op mijn ellebogen gesmeerd. Helaas vind ik de Body Butter iets minder lekker ruiken dan de Bubble Bath Melt. Ik kan niet achterhalen waardoor het komt, maar de geur is het beste te omschrijven als 'muffig'. Maar dit is natuurlijk geheel persoonlijk! Wel ruikt de Body Butter heerlijk zoet naar honing. In iedere pot zit honing van de nectar van maar liefst duizenden bloemen! 

De Body Butter is verkrijgbaar voor €16,- (200 ml.). 

Soap

Deze zeep zorgt niet alleen voor schone handen, maar verfrist de huid ook nog eens. Hij ruikt heerlijk naar honing en eigenlijk wil ik er steeds aan blijven ruiken, zo lekker vind ik de geur! Ook door het schattige bijtje op de zeep wil ik hier elke dag wel mijn handen mee wassen :-). 

Honeymania Soap is verkrijgbaar voor €3,50,- (100 gr.). 

Ook verkrijgbaar in de Honeymania Bath & Body-lijn: Lip Balm, Shower Gel, Eau de Toilette en Body Scrub. Alle producten liggen vanaf 26 augustus in de winkel. 

Wat vind jij van de Honey-mania lijn? Welk product zou jij weleens willen proberen? 

Must reads 👀