Lifestyle

Hot or not: One Direction’s ‘Best Song Ever’

'Best Song Ever' is ingeslagen als een bom! Het liedje stond meteen op de eerste plaats van de download top 10 en de videoclip heeft het Vevo record verbroken. One Direction's clip is namelijk in 24 uur al 12.3 miljoen keer bekeken, daarmee stoten ze Miley Cyrus van de troon. 'Best Song Ever' zit meteen in je hoofd en de clip zit vol met humor. Ze spelen namelijk niet alleen zichzelf… Benieuwd? Bekijk de clip hier! 


Bron

De jongens van One Direction hebben zeker reden voor een feestje! Deze week is de videoclip van 'Best Song Ever' uitgekomen en dat leverde een record op. Miley Cyrus had met 'We Can't Stop' de titel 'most watched video in 24 hours' op haar naam staan, maar deze heeft ze verloren aan One Direction. 

Harry tweette: ''You took a normal day and made it a very special one for us'' en Liam liet ook zijn Twittervolgers weten dat hij heel blij is met het succes: ''Caaaaant believe you amazing fans have broken the record for vevo views!!!! We owe it all to youuuuuu!! Thank you all so so muchhhhh!!!!!"

In de videoclip laten Harry, Niall, Louis, Liam en Zayn hun acteerskills zien, want ze spelen namelijk niet alleen zichzelf! Ze kruipen in de huid van onder andere een filmregisseur, choreograaf en een marketingjongen. Dit levert een erg grappige videoclip op! Als klap op de vuurpijl maakt Zayn zijn opwachting als sexy vrouwelijke assistente. 

Bekijk hieronder de videoclip van 'Best Song Ever'. Hot or not?

Watch on YouTube

Wat vind jij van de videoclip? Vind je het terecht dat het record is verbroken? Hot or not? 

Bron: telegraaf, bbc, entertainmentwise, videoclips.blog

Must reads 👀