Beauty

Test: Sally Hansen Fuzzy Coat Textured Nail Color!

It's summertime! Vakantie, stranddagen, citytrips of festivals: leuke opvallende en kleurrijke nagels misstaan op geen enkele gelegenheid. Veel nagellakjes zijn tegenwoordig al verre van saai met metallic, liquid sand of 3D-effecten. Maar Sally Hansen komt met iets wel heel speciaals: Fuzzy Coat Textured Nail Color. De eerste gekleurde vezeltextuur nagellak van Nederland! 

Met deze nieuwste trend in nail art creëer je in een handomdraai unieke nagels. De nagellak zorgt voor een verrassend en speciaal effect zodat je nagels de blikvanger worden van elke look! De vezeltjes in de lak zorgen voor een leuk optisch effect en geeft je nagels reliëf. Er ontstaat zo een matte finish over je nagel die eruitziet als een multidimensionaal netwerk van kleur. Leuk! 

Ik besluit elke vinger een ander kleurtje te geven. Het is immers zomer en niets is te gek! Dit is het resultaat na drie dunne lagen:

Na twee lagen was het naar mijn mening nog steeds niet erg dekkend, wat ik zonde vond van het effect dat het zou moeten geven. Daarom besloot ik voor een derde laagje te gaan, wat ik eigenlijk nooit doe met nagellak. Wel staat er achterop de nagellakjes aangegeven dat de lak inderdaad 2-3 lagen nodig heeft voor het optimale effect, dus dat klopt. De kleuren van deze hand op een rijtje:

1. Fuzz-Sea: Een mix van blauwe en geel-groene vezeltjes, dat van veraf een 'zeegroen' effect geeft. De dekking is goed en ik vind de kleur erg leuk! Het geeft inderdaad een leuk effect met reliëf!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10.

2. Wool Lite: lief zachtroze, wat een 'fluffy' effect geeft. Ik denk dat dit mijn favoriet is! Hij gaf naar mijn idee ook de beste dekking en ziet er leuk en wollig uit. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10.

3. All Yarned Up: een mix van blauwe, gele en oranje vezels. Een beetje een retro-kleurtje. Dit is mijn minst favoriete kleur van alle lakjes. De dekking is oké maar zoals ik al zei, de kleur is niet mijn favoriet! 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10.

4. Wool Knot: een felblauw kleurtje, waarin witte en blauwe vezels gemixt worden. Leuk en vrolijk! Dekking kan ietsje beter. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10.

Mijn andere hand lakte ik in de overige kleurtjes: 

En weer de kleuren op een rijtje!

5. Peach Fuzz: een supervrolijk perzikkleurtje, perfect voor de zomer. Ik vond het jammer dat juist deze wat minder goed dekte, ik had wel een vierde laag kunnen gebruiken. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10.

6. Tight Knit: een wat 'ijzig' effect door het harde blauw met het wit erdoorheen. Deze is van veraf leuk, maar vind ik van dichtbij wat minder. Ook vind ik hem voor de zomer niet zo heel erg leuk. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10.

7. Fuzzy Fantasy: ook weer een heel erg vrolijk en zomers kleurtje! Fel lichtgroen met witte vezeltjes. Omdat deze net als de perzikkleur vrij licht is was een vierde laag misschien het mooist geweest.
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10.

8. Tweedy: de lak doet zijn naam eer aan, ik zie er namelijk wel een tweedstofje in! Beetje winters kleurtje wel, dus zou ik in de zomer niet zo snel op mijn nagels doen! Hij dekt wel vrij goed en als het wat kouder is, is dit zeker een eyecatcher! 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10.

De lakjes zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL en drogisterijen. Ze zijn te koop voor €9,99.

Wat vind jij van de nieuwe lakjes van Sally Hansen en het Fuzzy Coat effect?